legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 14 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Benim Valorant hesabım EU West'te ama çok fazla ping çıktığı için TR'ye geçmek istiyorum. Sizce ban riski olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2021
Merhabalar. Benim Valorant hesabım EU West'te ama çok fazla ping çıktığı için TR'ye geçmek istiyorum. Sizce ban riski olur mu?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 14 Haziran 2021 #11 Solo Sapiens dedi: Valorant'ta LoL'de ki gibi eu, TR ayrımı yok. Serveri istediğin an seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz. Eu ile TR farklı. Sunucu listesinde hangi sunucuları görüyorsun? Eu'dekiler hangi sunucuları görüyor. Na'dakiler hangi sunucuları görüyor. legendrewbosafa dedi: Instagram'daki bir admin demişti bir de bir tane arkadaşım. Ama ticketı göndredim ve beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hesabı satın aldıysanız ve sizin olduğunu kanıtlayamazsanız ban yersin. Artı 0 Eksi
Solo Sapiens dedi: Valorant'ta LoL'de ki gibi eu, TR ayrımı yok. Serveri istediğin an seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi veriyorsunuz. Eu ile TR farklı. Sunucu listesinde hangi sunucuları görüyorsun? Eu'dekiler hangi sunucuları görüyor. Na'dakiler hangi sunucuları görüyor. legendrewbosafa dedi: Instagram'daki bir admin demişti bir de bir tane arkadaşım. Ama ticketı göndredim ve beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hesabı satın aldıysanız ve sizin olduğunu kanıtlayamazsanız ban yersin.