arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 994 Çözümler 4 14 Haziran 2023 #1 Valorant açtığımda mouse bozuluyor hassasiyet düşüyor, takılma oluyor, sağ sol tık basmıyor.
KS KS arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 994 Çözümler 4 14 Haziran 2023 #11 Paper.C dedi: HDD mi SSD mi? RAM'ler kaç GB? Genişletmek için tıkla... 16GB Ram, SSD. Bilgisayar ile alakası yok bunun. Hiçbir oyunda olmuyor. Artı 0 Eksi
Paper.C dedi: HDD mi SSD mi? RAM'ler kaç GB? Genişletmek için tıkla... 16GB Ram, SSD. Bilgisayar ile alakası yok bunun. Hiçbir oyunda olmuyor.
Karokan54 Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 455 Çözümler 7 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 7 3700x Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8) SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB PSU: Corsair HX1200 1200Watt Mouse: Razer Deathadder V2Pro, Klavye: Kemove K68 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #12 Geçen maçta başka birinin de klavyesi bug'a girmişti. W, A, 4 tuşlarını algılamıyordu oyun. Donanımsal sıkıntı olduğunu düşünmuyorum. Garip. Artı 0 Eksi
Geçen maçta başka birinin de klavyesi bug'a girmişti. W, A, 4 tuşlarını algılamıyordu oyun. Donanımsal sıkıntı olduğunu düşünmuyorum. Garip.
KS KS arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 994 Çözümler 4 14 Haziran 2023 #13 paulhayranı dedi: İlk olarak uslubunu düzeltmeni tavsiye ederim senin karşında asker arkadaşın falan yok. İkincisi ise ben öyle bir problem yaşamıyorum ondan dolayı donanımını sordum . Sen devam et böyle. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama üslubunu seninde düzeltmen gerek. "Kullandığınız donanımı tahmin ediyoruz sanırım." dalga geçer gibi bu cümleyi kurman çok mu üsluplu? Artı 0 Eksi
paulhayranı dedi: İlk olarak uslubunu düzeltmeni tavsiye ederim senin karşında asker arkadaşın falan yok. İkincisi ise ben öyle bir problem yaşamıyorum ondan dolayı donanımını sordum . Sen devam et böyle. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama üslubunu seninde düzeltmen gerek. "Kullandığınız donanımı tahmin ediyoruz sanırım." dalga geçer gibi bu cümleyi kurman çok mu üsluplu?