OBS kullan eğer farklı bir şey kullanıyorsan FPS köşede açık olsun izle islemcinin ısısını ve ekran kartının ısısını da kontrol etmeni öneririm eğer stok fan ve hava durumu kotuyse sıcaklıktan dolayı sorun yaşarsın.
Bilarder fps yi neyle elde ediyorsun? Ekran kartı dimi? Bu ekran kartı ve işlemci çok ısınınca ister istemez drop yersin tam güçle çalıştıramaz fps düşmese bile performansı düşer sana nasıl anlatayım bunu. Bak ben bf1 de 2k da 180 fps alıyorum yayın açınca bu düşüyor 140a ama işlemci ve ekran kartı da yük bindiği için yanıyor fps yüksek olmasına rağmen titriyor gibi bir şey alıyorum. Soğutma aldım mesela artık hissetmiyorum bile.150FPS görüyorum diyor zaten işlemcinin ekran kartının sıcaklığıyla ne alakası var?
Bilarder FPS'yi neyle elde ediyorsun? Ekran kartı değil mi? Bu ekran kartı ve işlemci çok ısınınca ister istemez drop yersin tam güçle çalıştıramaz FPS düşmese bile performansı düşer sana nasıl anlatayım bunu. Bak ben BF1 de 2K da 180 FPS alıyorum yayın açınca bu düşüyor 140a ama işlemci ve ekran kartı da yük bindiği için yanıyor FPS yüksek olmasına rağmen titriyor gibi bir şey alıyorum. Soğutma aldım mesela artık hissetmiyorum bile.
kanka ondan dolayı oldğunu düşünmüyorum 5 tane fan var yani eskiden böyle bir sorun yoktu obs silip yükledim şuan kayıt da bir sıkıntı yok yayında henüz bilmiyorumObs kullan eğer farklı bişey kullanıyorsan fps köşede açık olsun izle islemcinin ısısını ve ekran kartının ısısını da kontrol etmeni öneririm eğer stok fan ve hava durumu kotuyse sıcaklıktan dolayı sorun yaşarsın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.