Valorant'ta Gold eloda nasıl oynanır?

furkqnnefee

Femtopat
Bugün arkadaşlarımla Valorant gireceğim. Ben 132 seviyeyım ve maksimum demir 3 olabildim. Arkadaşlarım Gold eloda illia sen de gel oyna diyorlar. Önceden girdiğimizde hiç kill alamamıştım bazen genelde 10 kill falan alıyorum. Taktik var mı ve demir elodayken Gold'larla giremezsin demeyin. Elimde kuzenimin Gold 2 yaptığı hesap var.

Bugün arkadaşlarımla Valorant gireceğim. Ben 132 seviyeyım ve maksimum demir 3 olabildim. Arkadaşlarım Gold eloda illia sen de gel oyna diyorlar. Önceden girdiğimizde hiç kill alamamıştım bazen genelde 10 kill falan alıyorum. Taktik var mı ve demir elodayken Gold'larla giremezsin demeyin. Elimde kuzenimin Gold 2 yaptığı hesap var.
Taktiği falan yok bu işin. Oynamaya bağlı. Oynadıkça oyun bilgin, oyun okuman gelişir. Bu her ama her oyunda vardır Brawl Stars'da bile vardır. Oyunu oynadıkça o oyunda uzmanlaşırsın. Sadece oyun bilgisi yetmez Gold'lar ile oynamak istiyorsan günde 1 saat aim çalışmalısın. Aiminin de çok iyi olması gerek.

Aim çalışılmaz ise normal.
Hayır değil. Kör topal olmak gerekli.

Yardımcı karakterlerle peşlerinden koşabilirsin. Çok dikkat çekmezsin. Hem çok vurmana da gerek kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı