Valorant'ta güncellemeden sonra FPS düştü

İşletim sistemi
Windows 10

arif4lean

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GT 740M
İşlemci
i5-3230M
Bilgisayarımın performansından memnun değildim ve burada konu açmıştım. Sağ olsunlar arkadaşlar ilgilendiler ve 80 FPS gibi bir değer alıyordum. Fakat dün sabah gelen güncellemeden sonra FPS'im 50'lere düştü. Bir çözümü var mıdır? Laptop kullanıcısıyım.

Windows'a gelen güncellemeden sonra bilgisayarda yaptığınız değişikler eski haline geri dönüyor. Bir kontrol edin.

Bilgisayarımın performansından memnun değildim ve burada konu açmıştım. Sağ olsunlar arkadaşlar ilgilendiler ve 80 FPS gibi bir değer alıyordum. Fakat dün sabah gelen güncellemeden sonra FPS'im 50'lere düştü. Bir çözümü var mıdır? Laptop kullanıcısıyım.

Bazı oyunlarda güncelleme geldikten sonra FPS kaybı oluyor, örnek: Minecraft 1.18 ben eski bilgisayarımda oynuyorum 1.12. 2 sürümünde hiç kasmazken, 1.18 sürümünde aşırı derecede kasıyor. Bende bu yüzden şimdiki kullandığım birgisayarımda indirdim.

Bazı oyunlarda güncelleme geldikten sonra FPS kaybı oluyor, örnek: Minecraft 1.18 ben eski bilgisayarımda oynuyorum 1.12. 2 sürümünde hiç kasmazken, 1.18 sürümünde aşırı derecede kasıyor. Bende bu yüzden şimdiki kullandığım birgisayarımda indirdim.

Ama zaten çok küçük bir güncellemeydi. Gerçekten keyif alarak 3 gün Valorant oynadım şimdi gene kasıyor :(

Son güncelleme ilgili belirtilmiş bir FPS düşüşü yok yabancı platformlarda. Yalnızca dizüstü için tek bir öneriye denk geldim, orada da şunu diyor; "laptopu düşük FPS yazısı çıkana kadar (10-15 saniye) güçten çekin sonra tekrar şarja takıp oynayın."

Tamamdır. Hemen denemeye gidiyorum :D
Son güncelleme ilgili belirtilmiş bir FPS düşüşü yok yabancı platformlarda. Yalnızca dizüstü için tek bir öneriye denk geldim, orada da şunu diyor; "Laptopu düşük FPS yazısı çıkana kadar (10-15 saniye) güçten çekin sonra tekrar şarja takıp oynayın."

Yok hocam bir değişiklik olmadı.
Arkadaşların dediği şeyleri tekrar yapın.

Hocam zaten bütün Regedit'leri baştan kurdum.
Son güncelleme ilgili belirtilmiş bir FPS düşüşü yok yabancı platformlarda. Yalnızca dizüstü için tek bir öneriye denk geldim, orada da şunu diyor; "laptopu düşük FPS yazısı çıkana kadar (10-15 saniye) güçten çekin sonra tekrar şarja takıp oynayın."

Yanıt verdim size yardımcı olur musunuz lütfen.
Arkadaşların dediği şeyleri tekrar yapın.

Hocam zaten yapmıştım. Yanıt verir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı