Valorant'ta hakaretten dava açılır mı?

hostpistolxd

Hectopat
Daha fazla  
Valorant maçında Odin silahını aldım diye birisi bacıma sövdü, ben de gittim atasına sövdüm. Atasına dediğim de Atatürk'e değil babasına sövmüştüm. Atatürk'e sövdüğümü düşündü ve seninle hesaplaşıcaz dedi. Dava açabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse oyundan yediği 1 2 küfür için avukat parası, dava parası için uğraşmaz. Ama cimere veya ihbar webe atarsa belki sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum.

Direkt olarak Atanı.. gibi bir küfür ettiysen bunun yasada suç teşkil ettiğini biliyorsun. Azerbaycan'da değiliz kimse burada Atayı baba olarak algılamaz. Oyunda olduğu için çok ileri gitmez alabileceğiniz en yüksek ceza oyun banı falan.

Azerbaycan'da değiliz kimse burada Atayı baba olarak algılamaz
Hocam internete yazarsanız da "ata ne demektir" diye baba sonucu çıkar, Atatürk, ona takılan bir lakap oluyor. Zaten Atatürkçü bir çocuk olarak neden Atatürke söveyim hocam?

Sende o sövdü diye neden sövüyorsun
Ailevi değerlerime sövdüğü için sövdüm.

Bundan dolayi bir şey olmaz ki niye dava açıyorsunuz? CS de Rust'ta adam geliyor dini peygamber Allah din kitap sovuyor yani bunlar alisildik seyler sanki yil 1995 2000 arasi internet ortami yeni cikmista millet ilk defa yasiyor gibi konusmussun. Gecen evvelsi gun Rust'ta oynarken geldi o. Cocugu dedi reis ayip dedim adam sonrasinda Tskim atti oynadik beraber :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı