Ana hesabım çalınmıştı bir ara onu geri aldım. Alana kadar farklı bir hesap açmıştım onda da Asil Vandal almıştım. Bu Asil Vandal'ı ana hesabıma aktarırlar mı sizce ticket açsam?
CS'de 2500 dolarlık bıçağım var mesela benim 2015'te 400 dolara almıştım, gün geçtikçe değeri artıyor ve istediğim gibi satma özgürlüğüm var. Zamanında verdiğim 400 dolar asla boşa gitmedi. Valorant'daki skinler ucuz olabilir ama bir kere aldığında para da yok oluyor.
Legal değil evet, LoL'de de hesap satışından ban yemişliğim olmuştu önceden. Yine de hesap satışı dediğimiz paket olarak ürünleri beraber satmak gibi, yine skinlerin değeri çok düşmüş oluyor teker teker almaya göre ancak CS'de aldığımız şeyleri aynı fiyata ya da daha fazlasına satabiliyoruz tek tek. Ek olarak dolandırılmaya da çok müsait hesap satışı Riot oyunlarında, bir hesabım çalındı ticketı atmana bakıyor hesabı geri vermeleri. Hiç bulaşılmaz bence.
Legal değil evet, LoL'de de hesap satışından ban yemişliğim olmuştu önceden. Yine de hesap satışı dediğimiz paket olarak ürünleri beraber satmak gibi, yine skinlerin değeri çok düşmüş oluyor teker teker almaya göre ancak CS'de aldığımız şeyleri aynı fiyata ya da daha fazlasına satabiliyoruz tek tek.