Çözüldü Valorant'ta hesaplar arası skin aktarımı mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atakan_1

Hectopat
Ana hesabım çalınmıştı bir ara onu geri aldım. Alana kadar farklı bir hesap açmıştım onda da Asil Vandal almıştım. Bu Asil Vandal'ı ana hesabıma aktarırlar mı sizce ticket açsam?

Ana hesabım çalınmıştı bir ara onu geri aldım. Alana kadar farklı bir hesap açmıştım onda da Asil Vandal almıştım. Bu Asil Vandal'ı ana hesabıma aktarırlar mı sizce ticket açsam?

CS2 değil bu. Hesabında kalacak sonsuza kadar.

Mümkün değil. Mümkün olsaydı herkes random hesap alıp kendi hesabına skin atardı.

Oyunun en büyük eksikliklerinden birisi bu bence, Riot'un kendisi kontrol ediyor piyasayı ve özgür bir piyasa yok.

Beklendiği üzere hayır dediler skin aktarmaya.

CS'de 2500 dolarlık bıçağım var mesela benim 2015'te 400 dolara almıştım, gün geçtikçe değeri artıyor ve istediğim gibi satma özgürlüğüm var. Zamanında verdiğim 400 dolar asla boşa gitmedi. Valodaki skinler ucuz olabilir ama bir kere aldığında para da yok oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı