Demir0274 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Hile yapmamama rağmen kalıcı ban yedim ve sonsuza kadar açılmayacak. Hile kullanmadım, sadece RAW accel diye bir uygulama kullandım. O hile sayılır mı? Sayılırsa da yapabilecek bir şey var mı? Örneğin bir bedel karşılığında hesabı açtırmak.
Hile yapmamama rağmen kalıcı ban yedim ve sonsuza kadar açılmayacak. Hile kullanmadım, sadece RAW accel diye bir uygulama kullandım. O hile sayılır mı? Sayılırsa da yapabilecek bir şey var mı? Örneğin bir bedel karşılığında hesabı açtırmak.
Giorno Giovanna Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.705 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 Ticket at.
BayOguz Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 Video 1:12'de RAW Accel'in güvenli olduğu söyleniyor, başka bir şeyden yemiş büyük ihtimalle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Video 1:12'de RAW Accel'in güvenli olduğu söyleniyor, başka bir şeyden yemiş büyük ihtimalle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.213 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2025 #4 Bende kullanmıştım o programı fakat bir şey olmamıştı.