Hayır yemezsiniz. Ama isim değiştirmek için uyarı alırsınızNickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar.
Nickten ban yeme şansım var mı?
Kavgam bir tek adolfu mu temsil ediyor. Direk führer yazsam neyse derdim de.Evet ırkçılık ve milli değerlere hakaretten isminizi rakam olarak değiştirebilirler.
Tekrar ederseniz donanım banı bile atabilirler.
Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar.
Hocam dediğim gibi direk führer veya hitler yazmadım kavgam yazdım sadece ama çok sayıda rapor yedim.Şikayet alırsanız sadece isim değiştirmenizi sağlarlar değiştirirsiniz sorun olmaz ama sürekli böyle nickler yaparsanız cezalar alırsınız tabiikide.
İsmi değiştir bence.Nickimi Mein kampf yapmıştım ve Frankfurt serverinda sürekli küfür ediyor Almanlar.
Ben terör sempatizanı gördüm hala aynı duruyor adı. Bir tek bize mi işliyor anlamadım ama muhtemelen ceza alırım. Değiştiririm.Şu an yanımda oturan arkadaş nicki mematibey olduğu için isim değiştirme uyarısı aldı. İsmini değiştirene kadar oyun açılmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.