Valorant'ta küfür edildiği için dava açılmış mıdır?

kavkaz_aim

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Bundan 7-8 ay önce Valorant'tan birisine küfür etmiştim. O da “ss aldım, yarın savcılığa gideceğim. Senle uğraşacağım.” dedi ama 7-8 aydır bir şey olmadı + Valorant hesabım ban yemedi. Bir de eve tebligat kağıdı vs. gelmedi. Sizce dava açmış mıdır?

Merhaba. Bundan 7-8 ay önce Valorant'tan birisine küfür etmiştim. O da “ss aldım, yarın savcılığa gideceğim. Senle uğraşacağım.” dedi ama 7-8 aydır bir şey olmadı + Valorant hesabım ban yemedi. Bir de eve tebligat kağıdı vs. gelmedi. Sizce dava açmış mıdır?
UYAP'tan hakkınızda dava açılmış mı diye kontrol edin hocam. Muhtemelen hiç bir şey olmamıştır.

7-8 ay boyunca uykularınız kaçacak kadar korkuyorsanız insanlara küfür etmemenizi öneririm. Dava açtığını sanmam, LoL ve Valorant tarzı oyunlarda sürekli denir bu "hob ss aldım" lafı, amaç karşıdakini korkutmak.

7-8 ay boyunca uykularınız kaçacak kadar korkuyorsanız insanlara küfür etmemenizi öneririm. Dava açtığını sanmam, LoL ve Valorant tarzı oyunlarda sürekli denir bu "hob ss aldım" lafı, amaç karşıdakini korkutmak.
11 Temmuz’da aklıma geldi. O yüzden.

Bir de o zamanlar yaşım 12
UYAP'tan hakkınızda dava açılmış mı diye kontrol edin hocam. Muhtemelen hiç bir şey olmamıştır.

Bana da CS2 de öyle diyen oldu. Bunların amacı korkutmak. Böyle şeylere inanmayın.

Dava edilmekten korkuyorsanız ne diye insanlara küfür ediyorsunuz ki? Sanalda çoğu kişi der dava açacağım diye ama kimse uğraşmaz genelde. Madem dava yemekten korkuyorsun tanımadığın insanlara küfür etme, bir gün takıntılı biri gelir karşına dava açar.

Açsa haberin olurdu diye düşünüyorum bu kadar kafaya taktıysan :D

Yeni konular

Geri
Yukarı