Valorant'ta küfür edince dava açılabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takımda iken kız yoktu.

Hocam hiçbir şey olmaz öyle Valorant oynayan tipleri bırakın ses kaydı almayı, ses kaydetme programı bile indirmezler çünkü insanları boş boş sözlerle korkutmayı, tehdit etmeyi severler yani sözün gelimi boş insanlar boş konuşur. Öyle tipleri dikkate alma.

Eyvallah hacım vallahi içimi ferahlattin çok sağ ol gerçi düşünmedim ki oda çok ağır ithamlarda bulundu şimdi anlıyorum hiçbir şey yapamaz.

Ondan sonra takimdayken kadın çıkmıştı orda başladı tam saydirmaya
Boşver bir şey olmaz. Çocukluk zamanlarında herkes benzer durum yaşamıştır sonucunda da hiçbir şey olmamıştır. Sana tavsiyem valorant gibi oyunları salman, salmıyorsan veya salamıyorsan da sesli sohbeti kapat.

Boşver bir şey olmaz. Çocukluk zamanlarında herkes benzer durum yaşamıştır sonucunda da hiçbir şey olmamıştır. Sana tavsiyem valorant gibi oyunları salman, salmıyorsan veya salamıyorsan da sesli sohbeti kapat.
Öyle yapacağım teşekkürler

Hocam hiçbir şey olmaz öyle Valorant oynayan tipleri bırakın ses kaydı almayı, ses kaydetme programı bile indirmezler çünkü insanları boş boş sözlerle korkutmayı, tehdit etmeyi severler yani sözün gelimi boş insanlar boş konuşur. Öyle tipleri dikkate alma.

Çok sağ ol dostum içimi ferahlattiniz ne kadar teşekkür etsem azdır iyi akşamlar dilerim.

Bu olaydan bir şey çıkacağını sanmam ama konuyla bağımsız bu tip durumlar canınızı sıkıyorsa artık online platformlarda küfürü demiyorum ama en azından şahısa hakaretleri bırakmayı bir düşünün bence.
Olmaz ya oldu diyelim bir sert kayaya çarparsınız, bir şey olur en kötü şikayet eder vs. uğraşmaya gerek yok böyle şeylerle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz çocukları veya kişileri sırf inadına dava edeceksin ki işlerini anlasınlar. Acımayacaksın bunlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı