Valorant'ta küfür ettiğim kişi dava açacağını söylüyor

Buraya güldüm gerçekten. Çok yüksek ihtimalle yalan söylüyorlar. Zaten ilk küfür eden onlar olduğuna göre haksız durumdalar. Riot kişisel bilgileri vermiyor diye biliyorum muhtemelen dava bile açamazlar.
Onlara küfür etmem önemli değilmişte mesleklerine laf atmam önemliymiş. Siz nasıl astsubaysınız oyundan tanımadığınız birine ana avrat küfür ediyorsunuz demiştim. :D
 
Astsubay olduğunu söylüyor, küfürü dava edeceğini ve komutanlarına kadar götüreceğini söylüyor yani öyle mi? %100 yalan. Komutanın konuyla alakası olmadığı için onu da katarak seni korkutmak istemiş sadece. Astsubayın işi gücü yok Valorant mı oynayacak? Bütün söyledikleri külliyen yalan ve tamamen seni korkutmak amaçlı.

Aim training yapıyor olabilirler hocam (!)
Şaka bir yana toxic kitle çok arttı son zamanlarda.
 
Eğer hikaye anlattığınız gibiyse küfretmelerinin karşılığında bir yaptırım ile hem karşı karşıya kalmazlar hem sizde karşı karşıya kalmazsınız, en fazla oyunda ban yersiniz rahat olun.
 
Riot Games'in sözleşmesine aykırı bir şey. Tüm sohbet kayıtları ne olursa olsun Riot Games'e ait, istese bile dava açamaz. En fazla iki tarafa da susturma cezası uygulanır.
 
Komutan ne yapabilecek ki, ayrıca bir şey yapablecek bile olsa hiç işi gücü yok Valorant'ta oyun esnasında edilen küfürle mi uğraşacak?
 

Geri
Yukarı