Valorant'ta küfür ettiğim kişi dava açacağını söylüyor

Çok ciddi konuştular, bir de meslekleri ile alakali bir şey söylediğimde iyice ciddiye bağladılar. Ama kolpa olduğunu en başında anlamalıydım benden telefon numarası, adres ve isim soyisim istediler. Discorddan eklememi falan istediler.
Benzeri benim de başıma geldi, ciddiye almaya bile değmez.
 
Merhaba, bugün Valorant oynarken takımıma Breach ve Reyna oynayan iki şahıs geldi. Ben Phoenix oynuyordum yanlışlıkla Breach'i bir kere kör ettim ve kör eder etmez Breach ailevi değerlerime küfür etmeye başladı. Ben de buna sinir oldum ve bunu daha çok kör ettim. Bu sefer presi Reyna"da bana küfür etmeye başladı karşılık vermedim fakat en sonunda karşılık verdim ve ben de sohbet üzerinden küfür ettim. Ben küfür eder etmez Breach sohbetten tekrar küfür etmeye başladı ve sesli sohbetten biz Reyna ile astsubayız sana dava açacağız, bu işi komutanımıza kadar götüreceğiz vesaire dediler. Bayağı küfür edip beni tehdit ettiler. Dava açabilirler mi? Açarlarsa nasıl sonuçlanır onlar bütün küfürleri neredeyse sesli sohbetten ettiler, ben 1 kere chatten küfür ettim. Breach oynayan kişinin de bana chatten ettiği 3-4 tane küfrün SS'i elimde.

Astsubay Valorant oynuyor ha 😂 oynasa bile karşılıklı küfür etmişsiniz ve o başlatmış. Sizi korkutmaya calisiyorlar hiç birseycik yapamazlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı