B bombadostumyolda Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Valorant'ta küfürden sınırsız ban yenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2021
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #11 bombadostumyolda dedi: yani sonra sınırsızmı olur bu ban Genişletmek için tıkla... Sınırsız olması için 4-5 kere yemeniz gerekir herhalde. Abim 2 kere ban yedi ikisi de chat banıydı. Gruptakilerle konuşabiliyorsun chat banı yiyince. Artı 0 Eksi
bombadostumyolda dedi: yani sonra sınırsızmı olur bu ban Genişletmek için tıkla... Sınırsız olması için 4-5 kere yemeniz gerekir herhalde. Abim 2 kere ban yedi ikisi de chat banıydı. Gruptakilerle konuşabiliyorsun chat banı yiyince.
C cemsonga Zeptopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #12 Evet yenebilir. Artı 0 Eksi
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.995 Çözümler 3 2 Aralık 2021 #13 bombadostumyolda dedi: yani sonra sınırsızmı olur bu ban Genişletmek için tıkla... 6 yıldır LoL'de küfür ediyorum, ufak tefek susturma cezalarından başka ceza almadım. Valorant da Riot'a bağlı olduğundan bir sıkıntı çıkacağını sanmam, gönlünüzce küfür edebilirsiniz. Artı -1 Eksi
bombadostumyolda dedi: yani sonra sınırsızmı olur bu ban Genişletmek için tıkla... 6 yıldır LoL'de küfür ediyorum, ufak tefek susturma cezalarından başka ceza almadım. Valorant da Riot'a bağlı olduğundan bir sıkıntı çıkacağını sanmam, gönlünüzce küfür edebilirsiniz.
Nurullah DOĞAN Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #14 bombadostumyolda dedi: Valorant'ta küfürden sınırsız ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Sohbetten geçici olarak men edilirsin. Artı 0 Eksi
bombadostumyolda dedi: Valorant'ta küfürden sınırsız ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Sohbetten geçici olarak men edilirsin.