Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.232 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben kelebek bıçak aldım Valorant'ta denemek için hiç yükseltmedim de kullanmadım da ama iade edemiyor.
Merhaba. Ben kelebek bıçak aldım Valorant'ta denemek için hiç yükseltmedim de kullanmadım da ama iade edemiyor.
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Temmuz 2022 #2 Lyc dedi: Merhaba. Ben kelebek bıçak aldım Valorant'ta denemek için hiç yükseltmedim de kullanmadım da ama iade edemiyor. Genişletmek için tıkla... 2 hafta içinde iade edebilirsin diye biliyorum.
Lyc dedi: Merhaba. Ben kelebek bıçak aldım Valorant'ta denemek için hiç yükseltmedim de kullanmadım da ama iade edemiyor. Genişletmek için tıkla... 2 hafta içinde iade edebilirsin diye biliyorum.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.232 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 Florxsy dedi: 2 hafta içinde iade edebilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alalı 5dk oldu ama iade edilmiyor.
Florxsy dedi: 2 hafta içinde iade edebilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alalı 5dk oldu ama iade edilmiyor.
EgemenOS71 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 118 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #4 Riot desteğe yazabilirsin hocam
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Temmuz 2022 #5 Lyc dedi: Alalı 5dk oldu ama iade edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yazın hocam iade edilmesi gerekiyor.
Lyc dedi: Alalı 5dk oldu ama iade edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yazın hocam iade edilmesi gerekiyor.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.232 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #6 Florxsy dedi: Riot desteğe yazın hocam iade edilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Riot destek iade edemeyiz diyor.
Florxsy dedi: Riot desteğe yazın hocam iade edilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Riot destek iade edemeyiz diyor.
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #7 Lyc dedi: Riot destek iade edemeyiz diyor. Genişletmek için tıkla... Yükseltme vs skin fln almadığından eminmisin?
Lyc dedi: Riot destek iade edemeyiz diyor. Genişletmek için tıkla... Yükseltme vs skin fln almadığından eminmisin?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.551 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #8 Lyc dedi: Riot destek iade edemeyiz diyor. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe tekrar yaz. Aldığın saati, iade etme sebebini söyle. Birde ss atarsan kabul etmeleri hızlanır.
Lyc dedi: Riot destek iade edemeyiz diyor. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe tekrar yaz. Aldığın saati, iade etme sebebini söyle. Birde ss atarsan kabul etmeleri hızlanır.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.232 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #9 Florxsy dedi: Yükseltme vs skin falan almadığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet zaten köyde olduğum için sadece markete bakabiliyorum diğer türlü PC çöküyor.
Florxsy dedi: Yükseltme vs skin falan almadığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet zaten köyde olduğum için sadece markete bakabiliyorum diğer türlü PC çöküyor.
semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 19 Temmuz 2022 #10 biri daha konu açmıştı geçen aynı şekilde bende denemek için aldığım vandalı iade ettim sorunsuz vp geri geldi.
biri daha konu açmıştı geçen aynı şekilde bende denemek için aldığım vandalı iade ettim sorunsuz vp geri geldi.