F farklıbi Yoctopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Didik didik arasam bile o ayarı bulamıyorum.
Çözüm ScarlettJohansson 16 Ağustos 2024 farklıbi dedi: Didik didik arasam bile o ayarı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Kontroller>Ekipman>Aşağıya in silahı incele yazıyor o.
farklıbi dedi: Didik didik arasam bile o ayarı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Kontroller>Ekipman>Aşağıya in silahı incele yazıyor o.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Kontroller -- Ekipman. Orada olması lazım, azıcık aşşağılarda. Artı 0 Eksi
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Dikkatli bakın sadece. farklıbi dedi: Didik didik arasam bile o ayarı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Dikkatli bakın sadece. farklıbi dedi: Didik didik arasam bile o ayarı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla...
ScarlettJohansson Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 947 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 3050 Tİ 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 16 Ağustos 2024 #4 farklıbi dedi: Didik didik arasam bile o ayarı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Kontroller>Ekipman>Aşağıya in silahı incele yazıyor o. Artı 0 Eksi Çözüm
farklıbi dedi: Didik didik arasam bile o ayarı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Kontroller>Ekipman>Aşağıya in silahı incele yazıyor o.
KS KS F farklıbi Yoctopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 ScarlettJohansson dedi: Ayarlar>Kontroller>Ekipman>Aşağıya in silahı incele yazıyor o. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
ScarlettJohansson dedi: Ayarlar>Kontroller>Ekipman>Aşağıya in silahı incele yazıyor o. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler