batuss22 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Valorant'ta mermi izlerini açık mı kullanmalıyım yoksa kapalı mı karar veremedim. En iyisi ne sizce performans olarak?
Valorant'ta mermi izlerini açık mı kullanmalıyım yoksa kapalı mı karar veremedim. En iyisi ne sizce performans olarak?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.749 Makaleler 13 Çözümler 16 26 Mart 2023 #2 Ben kapalı oynadım 2-3 ay boyunca şuan açtım pek fark yok, yayıncıların çoğu açık oynuyor.
nacnesnahila Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 830 26 Mart 2023 #3 Yücelik 1 olana kadar açık tut
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.687 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 Açık tutmak, smoktan sıkanları daha kolay tespit etmenizi sağlar. Bu info için ben açık tutuyorum.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 26 Mart 2023 #5 Açık tutmak daha iyi bence. Merminin nereye gittiğini görüyorsun aimini daha çabuk düzeltiyorsun.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.687 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #6 575412 dedi: Açık tutmak daha iyi bence. Merminin nereye gittiğini görüyorsun aimini daha çabuk düzeltiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sosyal radyantları ve immoları beğenmemiş aynı yorumumu. Bekliyorum çok muhterem gerekçelerini
575412 dedi: Açık tutmak daha iyi bence. Merminin nereye gittiğini görüyorsun aimini daha çabuk düzeltiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sosyal radyantları ve immoları beğenmemiş aynı yorumumu. Bekliyorum çok muhterem gerekçelerini
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.749 Makaleler 13 Çözümler 16 26 Mart 2023 #7 dinkulturuogretmeni dedi: Sosyal radyantları ve immoları beğenmemiş aynı yorumumu. Bekliyorum çok muhterem gerekçelerini Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yanlış çünkü mermi izleri açık kapalı olması sizin silaha bağlı karşı rakibin her zaman mermi izi gözüküyor zaten.
dinkulturuogretmeni dedi: Sosyal radyantları ve immoları beğenmemiş aynı yorumumu. Bekliyorum çok muhterem gerekçelerini Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yanlış çünkü mermi izleri açık kapalı olması sizin silaha bağlı karşı rakibin her zaman mermi izi gözüküyor zaten.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.687 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #8 Attacksaw dedi: Dediğiniz yanlış çünkü mermi izleri açık kapalı olması sizin silaha bağlı karşı rakibin her zaman mermi izi gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz gibi rakibin mermi izini etkileyen bir ayar değilse, tercihe bağlı kapatılabilir. Teşekkür ettim.
Attacksaw dedi: Dediğiniz yanlış çünkü mermi izleri açık kapalı olması sizin silaha bağlı karşı rakibin her zaman mermi izi gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz gibi rakibin mermi izini etkileyen bir ayar değilse, tercihe bağlı kapatılabilir. Teşekkür ettim.