Valorant'ta nasıl daha iyi olunur?

yigitegemenn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f İşlemci
Amd RX7600 Ekran Kartı
Team TForce 2x8gb 5600mHz Ram

Darmoshark M3 Pro Mouse

Dell 2425H Monitör
Bu sezon 3 defa yüceliğe çıktım yüce 2'ye kasarken bir baktım dia 1'e düşmüşüm. Oyunu eskisi kadar iyi oynayamadıgımı dusunuyorum eski performansımı yakalamak ve daha iyi olmak icin ne yapabilirim?

Hellian aim geliştirme ve Combatry'nin bir Radiant nasıl düşünür videolarına bakabilirsin.

Aim geliştir her gün maça girmeden en az 1 maç DM atıp aimini geliştir aim çalış Poligon'da maçlarda sakın eğilme adamın kafasına isabet al yeteneklerini iyi kullan ve hareket ederken sağ sola hareket et.

Bu sezon 3 defa yüceliğe çıktım yüce 2'ye kasarken bir baktım dia 1'e düşmüşüm. Oyunu eskisi kadar iyi oynayamadıgımı dusunuyorum eski performansımı yakalamak ve daha iyi olmak icin ne yapabilirim?
İstekli ve hırslı oynamak gerçekten önemli. Diğer FPS oyunlarında da hep oynuyorum, ancak bazen normalde çok iyi oynadığım anlar olmuyor. Sonradan fark ettim ki bunun sebebi istek ve heyecanın eksikliğiymiş. Bu duygular olmadan, yenme hırsı olmadan FPS oyunları gerçekten anlamını kaybediyor.

Oynadıkça aimin zaten gelişiyor ek olarak ölüm kalım savaşı girebilirsin veya Poligon'da çalışıp hassasiyetine alışabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı