Valorant'ta nasıl hızlı XP kasılır?

wow0582

Centipat
Daha fazla  
Valorant'a uzun süre sonra sıfırdan başladım. Şu an 6 levelim ben nasıl en hızlı 20 level olurum? Araştırdım haftalık görevlerden 11000 XP falan geliyormuş ama ben tamamladığımda haftalık görevleri seviye XP'si deği Battle Pass ilerliyor o XP'lerle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam gaz vs atın hocam en çok onda level XP'si verir günlük galibiyette alıyorsunuz level XP'sini.

Sadece derecesiz giriyorum bildiğim kadarıyla oynadığım süre daha çok etkiliyor KDA etkiliyor mu? Bir de eğer ranked açmadan önce çok iyi oynuyorsam bronz 1e falan atma şansı var mı?

Günlük ve haftalık görevlerden falan XP'ler var onun dışında unranked maçta kazandığında 3k civarı XP geliyor spike rush da atabilirsin hızlı bitirirsin. Her gün 1 saate yakın spike rush 2-3 tane unranked atsan 2 haftaya falan olabilirsin.

Günlük ve haftalık görevlerden falan XP'ler var onun dışında unranked maçta kazandığında 3K civarı XP geliyor spike rush da atabilirsin hızlı bitirirsin. Her gün 1 saate yakın spike rush 2-3 tane unranked atsan 2 haftaya falan olabilirsin.

1 saat spike rush yerine full unranked girsem daha iyi olmaz mı?

Sadece derecesiz giriyorum bildiğim kadarıyla oynadığım süre daha çok etkiliyor KDA etkiliyor mu? Bir de eğer ranked açmadan önce çok iyi oynuyorsam bronz 1E falan atma şansı var mı?

KDA etkilemez, dereceli de derecesizden bağımsız, 1 günde 13 level kastığımı hatırlıyorum.

1 saat spike rush yerine full unranked girsem daha iyi olmaz mı?
Evet daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı