Valorant'ta nasıl kendimi geliştirebilirim?

Ben de hardstuck gümüştüm ölüm kalimlarda hep 1. Oluyodum ama maça gelince hiç hs vuramiyodum (poligonda 1 tap hep) şunları yaptim ve iki gün önce gold oldum yani daha yüksek ranklar için bişey söylemem ama gold olmak için
1.isinmadan maca girme
2.takimda smoke yokken ben taşırım hedasiyla duelist alma takımına faydali birşey al
3.CROUCH BASMA, bak ben bu hatayi çok yapıyordum mesela poligonda hep hs atiyom maçta crouch basıyom spray atiyom oluyodum. Eğer poligonda hs hs vurmayosan aim çalış ama eğer aimin iyiyse böyle 5 ölüm kalım gir ctrl yi boşa ata one tap çalış.
4.kill için oynama bela almaya gitme.
5. Kendine duo bul.
6. Takımla ekonomini eşit tut. Takım şerif kalkansizken vandal çekme.
7.lose streake girersen balkona git hava al geri devam et.
8.overpik atma eğer karşı takımdan herkes a long geliyorsa kill alırım diye pik atma

Gümüşde aim önemli gold a çıktığınızda gamesense geliştirmeniz lazım aimi aimlab vs ile geliştirebilirsiniz aim işi çok zor değiş gamesensede oynadıkça gelişiyor ben aimlab yapmıyorum poligonda takılıyorum yarım saat falan sonra ranked ama bunu yapmanızı pek önermem 2-3 dm atıp girin ranked.Son olarakda oyunu çok fazla ciddiye almayın ciddiye almamaya başladığımdan beri çok hızlı rank atlamaya başladım ayrıcq frankfurt paris girin tr setverı girmeyin

Ben de hardstuck gümüştüm ölüm kalimlarda hep 1. oluyordum ama maça gelince hiç HS vuramiyordum (poligonda 1 tap hep) şunları yaptim ve iki gün önce Gold oldum yani daha yüksek ranklar için bir şey söylemem ama Gold olmak için.
1.isinmadan maca girme.
2.takimda smoke yokken ben taşırım hedasiyla duelist alma takımına faydali bir şey al.
3.crouch basma, bak ben bu hatayi çok yapıyordum mesela poligonda hep HS atiyom maçta crouch basıyorum spray atiyom oluyordum. Eğer poligonda HS HS vurmayosan aim çalış ama eğer aimin iyiyse böyle 5 ölüm kalım gir CTRL'yi boşa ata One tap çalış.
4.kill için oynama bela almaya gitme.
5. kendine Duo bul.
6. takımla ekonomini eşit tut. Takım şerif kalkansizken vandal çekme.
7.lose streake girersen balkona git hava al geri devam et.
8.overpik atma eğer karşı takımdan herkes a long geliyorsa kill alırım diye pik atma.

Hocam şimdi ben zaten çoğunlukla düelist oynamam HS atmakta zorlanıyorum onun için poligonda neler yapabilirim ve aimimi geliştirmek için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı