Valorant'ta nasıl rank kasılmalı?

Sizce takımlı girmekmi solo girmekmi daha iyi olur takım yüzünden çok kaybediyorum.

Takımla girdiğinizde o adamın diğer oyunculardan farkı kalmaz. Solo daha rahat kasarsınız düşük eloda. Ben arkadaşlarımla oynadığım zaman çok zorlanıyordum. Gold eloda kalmıştım. Arkadaşlarımla oynamayı bırakınca rankım daha hızlı yükseldi. Yücelik ve üstü eloda iki kişi oynamaya başlarsınız.

Takımla girdiğinizde o adamın diğer oyunculardan farkı kalmaz. Solo daha rahat kasarsınız düşük eloda. Ben arkadaşlarımla oynadığım zaman çok zorlanıyordum. Gold eloda kalmıştım. Arkadaşlarımla oynamayı bırakınca rankım daha hızlı yükseldi. Yücelik ve üstü eloda iki kişi oynamaya başlarsınız.
Discord'da kiminle konuşup konuşmasan malum olayların gerçekleşme oranı fazla tanımadığın biri sonuçta ben çok yaşadım IP adresim patlamıştı en azından daha fazla bilgi alamadılar benden.

Discord tavsiye etmiyorum.

Eğer takım bulacaksanız.

Kimseyle oynamasın diyorum ben. Solo en iyisi yücelik rankına kadar.
Discord'daki kullanıcılar sıkıntılı hocam popüler YouTuberlar bile oradan yaptığı işler ile ilgili patladığı var. Discord banlamıyor hiçbirinide.

Discord hariç bir platform dan bulunması daha iyi.

Bir tane arkadaş Discord tavsiye etmiş rank kasacağınız ile ilgili sunucuyu.

Öncelikle takımın olması lazım takımsız kasılmıyor diyenler büyük ihtimalle seninle aynı liglerde onları dinleme çünkü o kişiler kendine hata bulmayıp sürekli takıma suç atıp ağlayan tipler oluyor.

İlk önce kendini geliştir git 100 bot vur, 500 daha vur, 1000 tane daha vur demeyeceğim ama bol bol DM oyna aimin bot vurarak değil gerçek adam vurarak gelişir.

Fakat belli bir elodan sonra Duo bulman çok daha iyi olur ama anlaşabildiğin ve takım oyunu yapabildiğin birisi ile benim kendimce Prime dönemimde oyundan bir Jett ile tanışmıştım. Bende kayo mainim neredeyse her oyun domine ediyorduk. Örnek olarak ben flashları atıyordum o da Jett ile girip vuruyordu aimi sağlamdı fakat benim kadar oyun bilgisi yoktu yani ben akıllıca oynuyordum o ise bileğine güvenip oynuyordu. Demek istediğim belli bir yerden sonra aim kadar oyun bilgiside önemli.

Takımsız kasılmıyor diyenler büyük ihtimalle seninle aynı liglerde onları dinleme çünkü o kişiler kendine hata bulmayıp sürekli takıma suç atıp ağlayan tipler oluyor.

Ekran görüntüsü 2025-10-19 175617.png

Geçen sezon. Gayet de solo kasılıyor. Kendimde buraya kadar solo kastım. Bronz elodaki adamla beraber girsen ne girmesen ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı