Valorant'ta neden vuramıyorum?

handaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendi elomdayım. Elom yücelik 3'tü. 1 hafta ara verdim ve tekrar girdim. 3 günde yüce 2 0 Kp'ye düştüm. Poligonda botları vuruyorum, alıştırma yapıyorum ve üstüne 2 el DM giriyorum. DM'de vuruyorum fakat dereceli girince vuramıyorum. Neden böyle?

Oyunu çok seviyorum, adam vuramıyonca millet de seni buraya kim booostladı diyor ve sövüyor. Asla heyecan falan yapmıyorum. Derecelide vuramayınca mentalim düşüyor.

Dün girdim 6 maçta ortalama her maç 8kill aldım, Soundpad programı ile güzel müzikler, küfürler basarak eğlenmeye baktım. Hem mute atıyorsun hem el başı müzik basıyorsun oynun tadı illa kill almakta değil, rank kasacağım diye kafayı yiyen insanlara lose aldırmanın tadı(oynu satarak degil zaten vuracak mod bırakmıyor bu insanlar) bambaşkaaaaaaaaaa.

Merhaba arkadaşlar, kendi elomdayım. Elom yücelik 3'tü. 1 hafta ara verdim ve tekrar girdim. 3 günde yüce 2 0 Kp'ye düştüm. Poligonda botları vuruyorum, alıştırma yapıyorum ve üstüne 2 el DM giriyorum. DM'de vuruyorum fakat dereceli girince vuramıyorum. Neden böyle?

Oyunu çok seviyorum, adam vuramıyonca millet de seni buraya kim booostladı diyor ve sövüyor. Asla heyecan falan yapmıyorum. Derecelide vuramayınca mentalim düşüyor.
Premle aktif oynayan birisi olarak söylüyorum, ara ara herkese böyle oluyor. Bazen ben bazen prem kötü oynuyor. Kötüden kastım baya kötü. Bir gün 30 vurup mvp bitiriyorum maçı, ertesi gün 3-4 kill anca alıyorum. Ayrıca 1 hafta kadar ara verince böyle olması da normal diye düşünüyorum. Bir kaç maç sonra düzelir. Moral bozmadan oynamaya devam etmek yeterli.

Dediğiniz şeyleri aynen uygulamadım dereceli atmadan önce botlarla aim kasıyorum sonra DM giriyorum 2 el sonra da frankurt veya Paris sunucusuna giriyorum mükemmel oluyor ilk böyle maçımda diğer maçlarıma oranla daha iyi vurdum ölünce sinirlenmedim müzik vs açtım acayip motive oluyor insan pingimiz 50 60 da dolaşıyor yabancı svlarda fakat trdeki kitleyle 9 pin oynayacağıma diğer serverlarda 50 60 oynarım

1685436512811.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı