ıronwhisper Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #1 Arayüzüm bu şekilde gitti. Biraz araştırdım arayüzü gizle diye bir ayar varmış ama öyle bir ayar yok oyunda.
Arayüzüm bu şekilde gitti. Biraz araştırdım arayüzü gizle diye bir ayar varmış ama öyle bir ayar yok oyunda.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #2 Genel kisminda var oyle bir ayar, gizle degilde oyun arayuzunu goster de olabilir iyi bak. Artı 0 Eksi
KS KS ıronwhisper Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #3 ubiiyy dedi: Genel kisminda var oyle bir ayar, gizle degilde oyun arayuzunu goster de olabilir iyi bak. Genişletmek için tıkla... knk eminmisin öyle bi ayar yok yani Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Genel kisminda var oyle bir ayar, gizle degilde oyun arayuzunu goster de olabilir iyi bak. Genişletmek için tıkla... knk eminmisin öyle bi ayar yok yani
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #4 ıronwhisper dedi: Kanka emin misin öyle bir ayar yok yani Genişletmek için tıkla... Eminim oyle bir ayar var tek tek bak, ismini yanlış soyluyor olabilirim. Artı 0 Eksi
ıronwhisper dedi: Kanka emin misin öyle bir ayar yok yani Genişletmek için tıkla... Eminim oyle bir ayar var tek tek bak, ismini yanlış soyluyor olabilirim.
KS KS ıronwhisper Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #5 ubiiyy dedi: Eminim oyle bir ayar var tek tek bak, ismini yanlış soyluyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... knk eminmsin bütün ayarları baştan sona gezdim Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Eminim oyle bir ayar var tek tek bak, ismini yanlış soyluyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... knk eminmsin bütün ayarları baştan sona gezdim
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.388 Çözümler 136 1 Ekim 2025 #6 Ayarlar > Genel > Diğer > Oyun İçinde Kullanıcı Arayüzünü Gizle Böyle bir ayar yok mu sizde hocam? Artı 0 Eksi
KS KS ıronwhisper Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #7 Lusadris dedi: Ayarlar > Genel > Diğer > Oyun İçinde Kullanıcı Arayüzünü Gizle Böyle bir ayar yok mu sizde hocam? Genişletmek için tıkla... hocam valla yok ya kafayı yicem Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: Ayarlar > Genel > Diğer > Oyun İçinde Kullanıcı Arayüzünü Gizle Böyle bir ayar yok mu sizde hocam? Genişletmek için tıkla... hocam valla yok ya kafayı yicem
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.388 Çözümler 136 1 Ekim 2025 #8 @ıronwhisper Hocam "İzleyici Sayısını Göster" in 2 altında olması lazım. Şimdi internetten tekrar baktım. Yok mu 2 altında da? Artı 0 Eksi
@ıronwhisper Hocam "İzleyici Sayısını Göster" in 2 altında olması lazım. Şimdi internetten tekrar baktım. Yok mu 2 altında da?
KS KS ıronwhisper Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #9 Lusadris dedi: @ıronwhisper Hocam "İzleyici Sayısını Göster" in 2 altında olması lazım. Şimdi internetten tekrar baktım. Yok mu 2 altında da? Genişletmek için tıkla... yok hocam en altta izliyici sayısını göster var Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: @ıronwhisper Hocam "İzleyici Sayısını Göster" in 2 altında olması lazım. Şimdi internetten tekrar baktım. Yok mu 2 altında da? Genişletmek için tıkla... yok hocam en altta izliyici sayısını göster var
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.388 Çözümler 136 1 Ekim 2025 #10 @ıronwhisper Hocam Riot Client'ten oyun dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz, düzelir belki. Artı 0 Eksi