Valorant'ta RTX 2060 Super sistem kaç FPS verir?

mrh4qw

Centipat
Daha fazla  
Valorant oynamak için bir sistem alacağım kendime.
Ekran kartı: 2060 Super veya normal.
İşlemci Ryzen 5 5600X.
RAM 16 GB DDR5.
250-300 FPS alir mi veya kaç FPS verir?
Sadece Valorant değil diğer oyunlarda oynamayı düşünüyorum. Nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem için bütçeniz nedir hocam? Daha iyisini önerebiliriz belki.

Sistem için bütçeniz nedir sistem toplamışsınız kendinizce ama DDR5 sistemde DDR4 işlemci koymuşsunuz ve 2060 Super alınmaz zaten RX 6600 veya başka bir fiyat dengi kart alabilirsiniz bütçenizi söyleyin.

Sistem için bütçeniz nedir sistem toplamışsınız kendinizce ama DDR5 sistemde DDR4 işlemci koymuşsunuz ve 2060 Super alınmaz zaten RX 6600 veya başka bir fiyat dengi kart alabilirsiniz bütçenizi söyleyin.
Bütçem 12-13 bin lira ikinci el alicam rx 6600 düşündüm ama pahalı gibi işlemci iyi zaten.

Sistem için bütçeniz nedir hocam? Daha iyisini önerebiliriz belki.
Bütçem 12-13 bin ikinci el almayı düşünüyorum zaten bulabilirsem.

Bütçem 12-13 bin lira ikinci el alacağım RX 6600 düşündüm ama pahalı gibi işlemci iyi zaten.

Bütçem 12-13 bin ikinci el almayı düşünüyorum zaten bulabilirsem.

Bu sistem sizin için uygundur hocam alın geçin Shild Bronze | AMD Ryzen 5 3600 | 2 x 8 GB DDR4 | Axle RX 580 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistemde Valorant CS 2 GTA falan 1080p high kasmadan oynarsınız idare eder yani hikayeli oyunlarda da falan ileride paralı olursa işlemci ekran kartı değişirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…