Valorant'ta rütbe problemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir şey eklemeyi unutmuşum. Yeni sezonda sizi geri rank a atıyor ve yükselmeniz imkansız oluyor.

Hocam böyle yapın çok düşük elo geliyor 4'te ff atıyorlar.Eki Görüntüle 2253748

Bunun sistem açığı kullanarak rank atlama taktiği diye biliyorum ve herhangi bir değişiklik yapmadılar. Bunun düzeltilmesi lazım bildiğin emek çalmak bu. Mesela bronzdakilere en fazla gümüş gelsin gibi.

Artık Riot sağ olsun immo arkadaşımı skorda geçmeye başladım. Halen rank atlatmamak için elinden geleni yapıyor.

Smurf şans işi değil. Genellikle kendileri ana hesabından oynayamadıkları zaman ya da aşağıcıları kaldıramadığı zaman düşük eloda kendi emeğiyle kasanların emeğini çalıyorlar.

Artık Riot sağ olsun immo arkadaşımı skorda geçmeye başladım. Halen rank atlatmamak için elinden geleni yapıyor.

MVP olduğum maçtaki sonradan maça kötü adamlar veriyor. Bunu smurf olmayanlarada yapıyorlar. MVP olup yenildiğim maçta -10 yazdı ama kazandığım maçta +8 yazdığını bile hatırlıyorum (kötü oynamama rağmen). Deminki adam da immortal +4 düşük elo yaptığı sistem açığı ve bu sistem açığıyla çoğu kişi hakketmeden radyant bile oldu.

Son düzenleme:
Ranklar sıfırlanınca rankını hak eden tekrar kasıyor. İmmo arkadaşınızı skorda geçmeniz çok da etki eden bir şey değil. İmmo eloda rank girip oynayabiliyorsanız orası ayrı. Rankınız ne? Plat ve aşağısı ise çok rahat aim kasarak çıkabilirsiniz.

Ustam gümüş 3 tüm geçen sezon bronz 2'ye attı ve şunu bilki çoğunun rankı 2 kademe geri çekildi bu da oyundaki dengeyi iyice bozdu. Daha ne kadar aim çalışayım söyle 1 gün aim çalışıyom fazla vurmama rağmen takımım yüzünden yükselemiyorum. Boostçularda artık boostlamakta zorlanmaya başladı ve boosta verecek paramda yok. Artık Riot'un bu rank sistemi yüzünden hak eden rankın rsini bile alamıyor.

Nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum ama aimi orta seviye olan çok rahat platine çıkıyor. Benim de senin gibi diyen arkadaşlarım oldu. Birkaç tanesine aim playlist vs. verdim ne yapması gerektiğini söyledim. Çok rahat platine çıktılar. Bronzda çok fazla smurf olmaz olsa bile adam trollemeye geliyor. Riot smurf adamı altın-platin başlatıyor oyuna. Yani kısacası kendini geliştirmeye bak rank atlarsın.

Bronz eloda eskisinden daha fazla smurf var herhalde o eloda takılmıyon. Derecesizden eskisi gibi altın ya da platine atmıyor direk demire ya da bronza atıyor. Daha ne kadar gelişeyim o kadar geliştimki sağ kolumdaki zayıflık gitti artık yeter. Adamlar trollemeye değil emek çalmaya ya da bostlamaya giriyorlar anlayın artık şunu Riot artık rank atlatmamak için elinden geleni yapıyor.

Hocam çok bronz gördüm. Daha geçen arkadaşımın yayınından izledim. 10 üzerinde maç attı bu hafta smurf göremedim. Ve smurfleri hala platin başlatmaya devam ediyor. Ben YKS'den sonra aimim ne durumda olduğunu bilmediğim için smurf hesap açtım. Karşıma yücelikler vs geldi. Elmas başlattı hesabı. Bir ara müsait olursam maçını izler değerlendiririm istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…