Valorant'ta sağ ve sol tık çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sNovaxx

Hectopat
Daha fazla  
Dün Valorant oynarken bir sorun yoktu ama bugün ilk başlarsa sağ sonrada sol tık çalışmamaya başladı. Ölüm kalım, özelde ve alıştırmada farede bir sıkıntı yok, vuruyor ama Spike'a hücum, kopya, dereceli ve rekabete dayalıda çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moddan moda değişeceğini sanmam. Siz vuramıyorsunuz sanırım. İlk defa duydum belki de vardır, fakat ölüm kalım modunda çalışıp başka bir modda çalışmaması tuhaf.

Gerçekten öyle bende anlamadım fare de değiştirdim olmuyor. "siz vuramıyorsunuz" deyince alındım nasıl vuramıyabilirim.

Moddan moda değişeceğini sanmam. Siz vuramıyorsunuz sanırım. İlk defa duydum belki de vardır, fakat ölüm kalım modunda çalışıp başka bir modda çalışmaması tuhaf.

Aynı sorun bende de mevcut ve siz vuramıyorsunuz diye bir şey yok :D
Eşya alırken sol tık çalışıyor ama ateş etmeye veya herhangi bir özelliği sol tıka atadığımda çalışmıyor :DSanki öyle bir tuş satın alma sayfasını kapatınca yokmuş gibi davranıyor ki mouse sorunu da değil. 3 mouse ile denedim sonuç aynı...
Ek bilgi: Antrenman harici diğer oyun modlarında çalışmıyor sol tık.

Dün Valorant oynarken bir sorun yoktu ama bugün ilk başlarsa sağ sonra da sol tık çalışmamaya başladı. Ölüm kalım, özelde ve alıştırmada farede bir sıkıntı yok, vuruyor ama Spike'a hücum, kopya, dereceli ve rekabete dayalıda çalışmıyor.

Şu an aynı sorun olmaya basladı. Çözüm bulmuş muydunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı