attığım ticketlar çözüldü olarak bırakılmış ama bir cevap yokBana da geldi o alakasız sanırım.
hocam haksız yere anakart banı yemiş olmam biraz üzücü. Spooferlar hakkında bilginiz var mı acaba buna çözüm olarakHocam geçmiş olsun anakart banı yemişsin benimde aynı zaten anakartımı değiştirecektim şuan kargoda.
peki bu ban süresiz ban mı yoksa geçiciHocam geçmiş olsun anakart banı yemişsin benimde aynı zaten anakartımı değiştirecektim şuan kargoda.
Hocam spooferla giremezseniz banınız uzar bilginize.hocam haksız yere anakart banı yemiş olmam biraz üzücü. Spooferlar hakkında bilginiz var mı acaba buna çözüm olarak
peki bu ban süresiz ban mı yoksa geçici
o da ayrı bir sıkıntı tekrar mail bekleyip banımın ne kadar olduğunu öğreneceğim sağolun hocam.Hocam spooferla giremezseniz banınız uzar bilginize.
Ban geçici 4 ay oluyor.
Hocam bende 3 defa attım ama ona cevap vermedi sorumsuz riot.o da ayrı bir sıkıntı tekrar mail bekleyip banımın ne kadar olduğunu öğreneceğim sağolun hocam.
sağlık olsun hocam cs devamHocam bende 3 defa attım ama ona cevap vermedi sorumsuz riot.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.