Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.649 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Sabah uyandım, derslerime girdim. Daha sonra bir el Valorant atayım dedim ve ne göreyim? Oyundan banlanmışım. Neden banlanmış olabilirim? Not: Herhangi bir korsan yazılım, hile gibi banlanmamı sağlayacak yazılımlar kullanmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2021
Sabah uyandım, derslerime girdim. Daha sonra bir el Valorant atayım dedim ve ne göreyim? Oyundan banlanmışım. Neden banlanmış olabilirim? Not: Herhangi bir korsan yazılım, hile gibi banlanmamı sağlayacak yazılımlar kullanmadım.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #2 Yavuz_Çetin dedi: Sabah uyandım, derslerime girdim. Daha sonra bir el Valorant atayım dedim ve ne göreyim? Oyundan banlanmışım. Neden banlanmış olabilirim? Not: Herhangi bir korsan yazılım, hile gibi banlanmamı sağlayacak yazılımlar kullanmadım. Eki Görüntüle 970325 Genişletmek için tıkla... Küfürden yemiş olabilirsin AFK'dan yemiş olabilirsin onu biz bilemeyiz hocam riota ticket atın kahin değiliz.
Yavuz_Çetin dedi: Sabah uyandım, derslerime girdim. Daha sonra bir el Valorant atayım dedim ve ne göreyim? Oyundan banlanmışım. Neden banlanmış olabilirim? Not: Herhangi bir korsan yazılım, hile gibi banlanmamı sağlayacak yazılımlar kullanmadım. Eki Görüntüle 970325 Genişletmek için tıkla... Küfürden yemiş olabilirsin AFK'dan yemiş olabilirsin onu biz bilemeyiz hocam riota ticket atın kahin değiliz.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 Küfür etmiş olabilir misin?
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 12 Nisan 2021 #4 Çok fazla rapor edildiğinden dolayı olmuş olabilir.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 12 Nisan 2021 #5 Bak orada ne yazıyor; "Oyuncular tarafından rapor edilen.". Yani uygunsuz davranmışsın ve seni raporlamışlar Riot da bunu onaylamış.
Bak orada ne yazıyor; "Oyuncular tarafından rapor edilen.". Yani uygunsuz davranmışsın ve seni raporlamışlar Riot da bunu onaylamış.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 12 Nisan 2021 #6 Takımı sabote etmiş olabilirsiniz, küfür etmiş olabilirsiniz, oyun isminiz uygun olmayabilir ve bu yüzden dolayı raporlanıp sonrasında ise Riot Games bunu doğrulamış ve cezalandırılmışsınız.
Takımı sabote etmiş olabilirsiniz, küfür etmiş olabilirsiniz, oyun isminiz uygun olmayabilir ve bu yüzden dolayı raporlanıp sonrasında ise Riot Games bunu doğrulamış ve cezalandırılmışsınız.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.649 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #7 Kagoer dedi: Küfür etmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunlarda küfüre karşıyım etmiyorum.
Kagoer dedi: Küfür etmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunlarda küfüre karşıyım etmiyorum.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Nisan 2021 #8 Takımı sabote edecek davranışlardan, küfürden, afk kalmaktan ban yemiş olabilirsiniz.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.649 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #9 Profesör01 dedi: Küfürden yemiş olabilirsin AFK'dan yemiş olabilirsin onu biz bilemeyiz hocam riota ticket atın kahin değiliz. Genişletmek için tıkla... AFK kalmıyorum, küfür etmiyorum, takımı sabote etmiyorum hala ne olduğunu anlamadım.
Profesör01 dedi: Küfürden yemiş olabilirsin AFK'dan yemiş olabilirsin onu biz bilemeyiz hocam riota ticket atın kahin değiliz. Genişletmek için tıkla... AFK kalmıyorum, küfür etmiyorum, takımı sabote etmiyorum hala ne olduğunu anlamadım.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #10 Oyunda varlığı bilinen hatalardan faydalandıysan da ban yemiş olabilirsin.