Valorant'ta ses ayarları nasıl düzeltilir?

Yagiz212

Femtopat
Daha fazla  
Valorant oynuyorum ve hiç ses kasamıyorum. Sorunun kulaklıkta olduğunu düşündüm ve yeni kulaklık aldım, ama sorun devam etti. Realtek sürücülerini de kurdum, işe yaramadı. Telefonda aynı kulaklıkla sağ ve soldan ses gayet iyi geliyor. PC'de açmam gereken ayarlar var mı? Ne yapabilirim bunu düzeltmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ses türünü Mono'dan Stereo'ya almayı deneyin %99 çözecektir.

Ses ayarlarında equelaizer var onu işaretlersen ayak ve silah sesi dengeleniyor başka türlüsü silah sesleri aşırı fazla ve ayak sesi duyulmuyor.

Ses ayarlarında equelaizer var onu işaretlersen ayak ve silah sesi dengeleniyor başka türlüsü silah sesleri aşırı fazla ve ayak sesi duyulmuyor.

Monoyu ve equelaizeri yaptım hocam ama hala doğru düzgün ses gelmiyor. Dediğim gibi telefonda oluyor ama PC de olmuyor aynı kulaklık ile olmasına rağmen. Kulaklık stereo bu arada.

Benim istediğim şey PC ile oynarken sesleri net duyabilmem. Ancak maalesef bunun için gerekli ayarı bilmiyorum.

Ses kartınızın modeli ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…