ritobirakbuisi Zeptopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Ne yapabilirim? Bilgisayarı sıfırladım driverlari da sıfırladım ancak düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
fleess Picopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 oyundan ayarlıcan onu reis olmazsa realtekden ayarlıcaksın
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Oyun ayarlarında ki "Gelen Ses" ayarını fulleyin.
ritobirakbuisi Zeptopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #4 fleess dedi: oyundan ayarlıcan onu reis olmazsa realtekden ayarlıcaksın Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacaz onu YüzbaşıJohnPrice dedi: Oyun ayarlarında ki "Gelen Ses" ayarını fulleyin. Genişletmek için tıkla... Öyle bise degil takım daki ve gruptaki ses gelmiyor benim gidiyor ama
fleess dedi: oyundan ayarlıcan onu reis olmazsa realtekden ayarlıcaksın Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacaz onu YüzbaşıJohnPrice dedi: Oyun ayarlarında ki "Gelen Ses" ayarını fulleyin. Genişletmek için tıkla... Öyle bise degil takım daki ve gruptaki ses gelmiyor benim gidiyor ama
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #5 ritobirakbuisi dedi: Nasıl yapacaz onu Öyle bise degil takım daki ve gruptaki ses gelmiyor benim gidiyor ama Genişletmek için tıkla... Tamam zaten o ayar sesli sohbeti etkiliyor.
ritobirakbuisi dedi: Nasıl yapacaz onu Öyle bise degil takım daki ve gruptaki ses gelmiyor benim gidiyor ama Genişletmek için tıkla... Tamam zaten o ayar sesli sohbeti etkiliyor.
ritobirakbuisi Zeptopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #6 Genel ses açıkta agam sıkıntı şu diyelim gruptaki adam benim sesimi duyuyor ben onu duymuyorum
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.126 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #7 ritobirakbuisi dedi: Genel ses açıkta agam sıkıntı şu diyelim gruptaki adam benim sesimi duyuyor ben onu duymuyorum Genişletmek için tıkla...
ritobirakbuisi dedi: Genel ses açıkta agam sıkıntı şu diyelim gruptaki adam benim sesimi duyuyor ben onu duymuyorum Genişletmek için tıkla...
ritobirakbuisi Zeptopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #8 YüzbaşıJohnPrice dedi: Eki Görüntüle 2476379 Genişletmek için tıkla... Açık açık