Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 3 Ağustos 2021 #1 Az önce bir oyunda birisi vardı, sesli iletişimde küfür ederken bip sesi geliyordu. Nasıl yapılır?
hamzaemir12 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Re Malaka dedi: Az önce bir oyunda birisi vardı, sesli iletişimde küfür ederken bip sesi geliyordu. Nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Öyle bişey yok büyük ihtimalle küfreden kişi trollemiştir teşekkürler.
Re Malaka dedi: Az önce bir oyunda birisi vardı, sesli iletişimde küfür ederken bip sesi geliyordu. Nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Öyle bişey yok büyük ihtimalle küfreden kişi trollemiştir teşekkürler.
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Var hocam 3. parti uygulamalar sayesinde bir tuşa bastığında mikrofunundan istediğin sesi oynatabiliyorsun. hamzaemir12 dedi: Öyle bişey yok büyük ihtimalle küfreden kişi trollemiştir teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Var hocam 3. parti uygulamalar sayesinde bir tuşa bastığında mikrofunundan istediğin sesi oynatabiliyorsun. hamzaemir12 dedi: Öyle bişey yok büyük ihtimalle küfreden kişi trollemiştir teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 3 Ağustos 2021 #4 VoiceMod.
hamzaemir12 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 Katan dedi: Var hocam 3. parti uygulamalar sayesinde bir tuşa bastığında mikrofunundan istediğin sesi oynatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın öyle bir özelliği yok 3.parti yazılım olabilir. Ben öyle düşünmüştüm.
Katan dedi: Var hocam 3. parti uygulamalar sayesinde bir tuşa bastığında mikrofunundan istediğin sesi oynatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın öyle bir özelliği yok 3.parti yazılım olabilir. Ben öyle düşünmüştüm.