Valorant'ta silah sıkınca gitmiyor

İşletim sistemi
Windows 11
Jitter ms değerleri de iyi. Sorun sistem kaynaklı düşünüyorum.

Ne olabilir ki geçikme olayını eski bilgisayarımda yaşadığım için yeni sistem dizdim. MSI Afterburner yaptığım testler normal FPS normal sistemde hiçbir aksaklıkta gözükmüyor her şey çalışıyor normal. Dediğim gibi bir tek monitör ve mouse değişmedim onlardan da olacağını sanmıyorum

Cevabımı düzenledim internetiniz stabil çalışmıyor sanırsam 1 2 kere hız testi yapar mısınız? Düzenlediğim cevabı tekrar kontrol eder misiniz?

Cevabımı düzenledim internetiniz stabil çalışmıyor sanırsam 1 2 kere hız testi yapar mısınız? Düzenlediğim cevabı tekrar kontrol eder misiniz?
Sonuçlar aynı gibi ya

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-08 202321.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2024-03-08 202407.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu ama telefondan yaptığum diğer testler Ethernet kablosu PC ile yaptığım arada fark olması normal değil mi? Bilgisayardan yaptığım testlerin hepsi stabil aynı.

Hocam sorun sistem taraflı durmuyor çünkü değiştirmizsiniz yine aynı sorun monitör olacağını da sanmam olsaydı video da öyle durmazdı(bence) ya internet altyapısı ya da fare olabilir. Birisinden kısa süreli fare değişikliği yapabilirseniz iyi olur.

Tamamdır ilgilendiğin için teşekkür ederim farklı kafadan bir tavsiye almakta iyi. 10 senedir bu oyunları oynuyorum şu problemin aynısını yaşayanı görmedim internette. Canımı sıkıyor sorunu çözememek. Çağresini bakacağım artık bulana kadar sorunu devam. Ama sorun ne ise eski sistemde de yeni bu sistemde de inanılmaz geçikme var. Evin elektrik altyapısını bile baktırdım. Ben internetten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hem Superonline hem TurkNet kullandım en azından ikisinde de aynı sorun olmaz diye düşünüyorum. O kadar şey denedim hiçbir şey bulamadım

Hocam isterseniz bir fareyi değiştirin kısa sürelik arkadaşınızdan ödünç alın fareden de olabilir internetiniz kabloluda iyi anlık ms artıyor mu bilemem dediğim gibi fare değişikliliği yapın arkadaşınızla.

Elimde G300S'de var onunla deneyince de aynısı oluyor. Eski Mouse'ta değil. Teşekkürler yine de klavye bile denedim farklı. Sadece monitör denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…