Valorant'ta skin iade etmek

Mekoslz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba az önce Riot destek ile konuştum pek yardımcı olamadılar, sizden bir ricam var. Gösterdiğim SS te sadece İyon Phantom'un radyanitini mi iade edecek yoksa tamamen skini mi?

Screenshot_20220903-201409_Chrome.jpg

Emre Senel

Picopat
Daha fazla  
Merhaba az önce Riot destek ile konuştum pek yardımcı olamadılar, sizden bir ricam var. Gösterdiğim SS te sadece İyon Phantom'un radyanitini mi iade edecek yoksa tamamen skini mi?

Eki Görüntüle 1506076

Sadece radyaniti iade edecektir. Anladığım kadarı ile İyon Phantom'u oyun için de kullanmışsınız kullanılan skin iade edilemiyor maalesef.

Kiznaiver

Hectopat
Makaleler
1
Yer
whitechapel
Daha fazla  
Skinle beraber iade ediyor diye biliyorum. İzlediğim bir videoda öyle söyleniyordu.

Bendede aynı şekilde gösteriyor. Normalde haziran ve sonrası alınan skinler iade edilebilmesi gerekiyor, yeni politikayla beraber.
1662225750550.png

Uchiha Shisui

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Şu an bu iade konusunda ciddi bir sorun var. Son 3 ay içerisinde alınmış kaplamalar için kullanılan RP'lerden birini iade etseniz bile bazen VP'ler gelmeyebiliyor. He herhangi bir sorun yaşamayıp bu şekilde hem VP hem de RP iadesi yapılan kullanıcılar var. Keza alım geçmişi açılmayan kullanıcılar bile mevcut. O yüzden bilet ile sürecinizi başlatın.

wosvos72

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Champions 2022 seti geldiği gün Phantom'unu aldım. Daha sonra seti almaya karar verdim ve Riot'un son 1 seferlik iade hakkı üzerine Phantom'u iade edip(full seviyesine yükseltmiştim) seti aldım daha ucuza geldi böylece. İade ederken radyanit gözüküyor ama VP'ler ve radyanitlerde hesaba dönüyor burada kıstas son 3 ay içinde alınmış olması ve set olarak alınmamış olması(kesin değil) YouTube yorumuma bir cevapta fark ettiğim üzere bir kişi yağmacı setini almış karambiti iade etmek istemiş sadece radyanit dönmüş. Mağazadan aldıysanız büyük ihtimalle VP iade edeceğini düşünüyorum.

KS
KS
Mekoslz

Mekoslz

Centipat
Daha fazla  
Champions 2022 seti geldiği gün Phantom'unu aldım. Daha sonra seti almaya karar verdim ve Riot'un son 1 seferlik iade hakkı üzerine Phantom'u iade edip(full seviyesine yükseltmiştim) seti aldım daha ucuza geldi böylece. İade ederken radyanit gözüküyor ama VP'ler ve radyanitlerde hesaba dönüyor burada kıstas son 3 ay içinde alınmış olması ve set olarak alınmamış olması(kesin değil) YouTube yorumuma bir cevapta fark ettiğim üzere bir kişi yağmacı setini almış karambiti iade etmek istemiş sadece radyanit dönmüş. Mağazadan aldıysanız büyük ihtimalle VP iade edeceğini düşünüyorum.
Gece pazarından aldım.

Neqxs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Gaming X 1050TI,R5 2600X.Acer Nitro 5 3050,R5 5600H.
Meslek
Editör
Geliştirmeyi iade ederseniz kostümü iade edecektir.

Yeni konular

Yukarı