Valorant'ta suçsuz yere ban yedim

Güven faktörüm yüksekti 800 saati aşkın deneyimimde her maçımda geldi parayla satın almıştım. En sonunda spinbot açan bir Türk benimle dalga geçince dayanamadım aynı maç indirdim açtım, susturdum. Bilgisayara format atmam gerekti ve parayla aldığım hesap banlandı. Pişman değilim 😊
Parayla satın alınan hesabın 1000 level güven faktörü olmasını beklemeyin. Farklı konumdan girişler bile güven faktörünü sınırlı süre içerisinde düşürüyor.
 
Hileye hile ile karşılık vermenizi gerektirecek bir durum yok ki.
Adam bana "Kolsuz velet" diyince çıldırdım, hiç kusura bakmayın bir daha olsa yine yaparım.
Hayır okudum. Siz başkaları hile açıyor diye hile açmak zorunda değilsiniz. Tamam açtınız diyelim, ama bu durumda oyunu kötüleme hakkına sahip olmuyorsunuz.
Oyunun eskiden hile koruma sistemi iyi olmamasına laf ettim. Hileler yüzünden FACEIT bile başlamıştım, tabii orada hilelerden daha fenalar.
 
Şimdi ticket attım. Daha önce ban yemedim, yeni aldığım PC'de sadece Valorant yüklü idi. Çok saçma eğer böyle giderse etrafımda ki herkesi Valorant'tan bıraktırırım. Çok saçma bu, dolandırılmış gibi hissediyorum. Ban yemeden önce bir 300₺ yatırdım 2 saat sonra ban yedim :D

Ban sebebi ne olarak gözüküyor?

3.parti yazılım diyor ama arkada hiçbir şey açık değildi Discord dışında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ticket attım. Daha önce ban yemedim, yeni aldığım PC'de sadece Valorant yüklü idi. Çok saçma eğer böyle giderse etrafımda ki herkesi Valorant'tan bıraktırırım. Çok saçma bu, dolandırılmış gibi hissediyorum. Ban yemeden önce bir 300₺ yatırdım 2 saat sonra ban yedim :D



3.parti yazılım diyor ama arkada hiçbir şey açık değildi Discord dışında.

Mouse makro vs. yazılımları direkt ban sebebi dostum.
Valorant banları kesinlikle tartışılamaz son karar oluyor, Riot Destek'den hiçbir şey bekleme, ne dersen de herkese attıkları kopyala yapıştır metini atacaklar.

Selamlar,

Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabını kontrol ettiğimde hesabına Cihaz Banı uygulandığını görüyorum.

Nedir bu Cihaz Banı? diye soracak olursan; oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına ve cihazına uygulanan bir disiplin işlemidir. Bu disiplin işlemini alan kişilerin hesapları kalıcı şekilde uzaklaştırılır. Hile kullanılan cihaza ise belirli bir süre (genellikle 3 ay) Cihaz Banı uygulanır ve farklı hesapların da bu cihazdan oyuna girmeleri engellenir.

Eğer cihaz banı mevcutken herhangi bir şekilde o cihaz üzerinden oyuna erişim sağlamayı başarırsan iki şey gerçekleşir:
1-) Erişim sağladığın diğer hesap da kalıcı olarak uzaklaştırılır.
2-) Cihaz banı tekrar tetikleneceği için 3 ay yerine 4 ay veya daha fazla bir süre Cihaz Banı'na sahip olursun.

Cihaz Banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. Eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 Hata Kodu ile karşılaşacaksındır. Cihaz Banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 ya da 51 Hata Kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. Cihaz Banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.

Cihaz Banı'nın kalkacağı tarih ise: 21/06/2021'dir. (Birkaç gün sapma olabilir. Paniğe gerek yok.)

Bu konuyla ilgili anlayışın için şimdiden teşekkür ederim, kendine iyi bak.

Hoşça kal.

nott nymeria
Riot Game Oyuncu Destek

Yani bu demek ki hesabın tartışmaya kapalı olarak sınırsız ban yedi. Üstüne soğuk su içebilirsin.
Cidden 2000 TL gibi bir meblağ varsa dava açmak yapabileceğin tek şey.

Cidden geçmiş olsun, cihaz banınız 3 ay sonra kalkacak fakat hesaba elveda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı