Valorant'ta sürekli hassasiyet değiştirmek

Staine

Femtopat
Daha fazla  
Counter-Strike'de 300, Valorant'ta 700 saat kadar tecrübem mecvut. Son 1 aydır sürekli hassasiyet değiştiriyorum. Denemediğim program kalmadı. Aim Lab ve Oblivity bile kullandım. Hatta birkaç kez RAW accel kurup kaldırdım. Hassasiyet buluyorum, bu sefer DPI değiştirmeye başlıyorum. Kafayı yemiş durumdayım, önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli olarak aynı hassasiyette oynamadığınız için, alışamadığınız için değiştiriyorsunuz. Hassasiyeti kill alamadım diye sürekli değiştiriyorsanız bence hata ediyorsunuz. Sürekli aynısında oynamaya bakın.

Counter-Strike'de 300, Valorant'ta 700 saat kadar tecrübem mecvut. Son 1 aydır sürekli hassasiyet değiştiriyorum. Denemediğim program kalmadı. Aim Lab ve oblivity bile kullandım. Hatta birkaç kez RAW accel kurup kaldırdım. Hassasiyet buluyorum, bu sefer DPI değiştirmeye başlıyorum. Kafayı yemiş durumdayım, önerilerinize açığım.

Takıntı yaptığın için değiştiriyorsun.

Ek olarak CS2 ve Valorant'ı sürekli oynuyorsanız birinden çıkıp diğerine geçiyorsanız eliniz ilk girdiğiniz oyuna alıştığı için değiştiriyor olabilirsiniz. Tam hassasiyeti bulup hem Valorant'da hem CS2' de ortalamalısınız.

Ek olarak CS2 ve Valorant'ı sürekli oynuyorsanız birinden çıkıp diğerine geçiyorsanız eliniz ilk girdiğiniz oyuna alıştığı için değiştiriyor olabilirsiniz. Tam hassasiyeti bulup hem Valorant'ta hem CS2'de ortalamalısınız.

CS2 oynamıyorum uzun zamandan beri. Valorant'ta adam vurmak çok zor geliyor. Bulabilsem keşke.

Yeni konular

Geri
Yukarı