Valorant'ta takım arkadaşı tarafından tehdit edilmek

Ya adam bana dava açarsa veya evimi bulup kötü şeyler yaparsa, ne yapmalıyım sizce?
Evin eğer İstanbuldaysa adamdan önce evine bir şeyler yapacak çok kişi tanıyorum bu arada. Tedbir olarak camına öğrencilere ev veya oda kiralamıyorum yaz.
 
Dün arkadaşımla Valorant oynuyorduk onunda kullandığı hesap benimdi yani ikimizin hesabı da benim hesaplarımdı. Takıma bir adam geldi sonra biz oyunu trollemeye altımıza bomba ateş atmaya başladık. Sonra o adam bize küfür etti sonra başınıza bela olacağım benden özür dilemek zorunda kalacaksınız falan dedi. Sonra sicil no falan verdi biz korkmaya başladık. Bugün de Valorant'ya girince adamın bana arkadaş isteği attığını gördüm ben de kabul ettim. Arkadaşımın başına bir şey gelmez çünkü onun kullandığı hesapta benimdi ama ben çok korkuyorum. Ya adam bana dava açarsa veya evimi bulup kötü şeyler yaparsa, ne yapmalıyım sizce?

Evinizi bulursa siz de onun evini bulun. Kısasa kısas. :D
 
Arkadaşlar biliyorum trollediğimize bin pişman oldum 14 yaşındayım ve aşırı takınıtılı biriyim üstüne Valorant'ta pingim 2000'e çıktı adam DDoS attı gibi şeyler geliyor aklıma uykum kaçtı lütfen dalga geçmeyin içim huzursuz oluyor aklıma o adam geldikçe.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı