Valorant'ta takım arkadaşı tarafından tehdit edilmek

Knk napayım adam aileme zarar getirecekmiş gibi düşünceler geliyor aklıma sadece troll yapmam psikolojimin bozulmasını hakettiğim anlamına gelmez bence.
 
Kanka napayım adam aileme zarar getirecekmiş gibi düşünceler geliyor aklıma sadece troll yapmam psikolojimin bozulmasını hakettiğim anlamına gelmez bence.

Bana mı sordun trollerken adamin o anki öfkesi senin zevk almandan oldu.
Git kafani dağıt bırak oyunu bir daha da kimseyi trolleme kimse bir şey yapamaz madem korkacaksın oynama oyunları.
 
Klasik Valorant TR'si̇.
Ping düşüklüğü bu saatler de olabilir normal bir durum çoğu ISS'ye göre.

DDoS yediğini düşünüyorsan CMD'yi yönetici olarak aç, netstat -an -p tcp komutu mu ne vardı onu yaz ekrana IP'ler gelecek zibilyon tane gelen IPlerin yanın da syn_net yazıyorsa o IP'den DDoS yani bildiğim bu yiyorsan bir bak ve modeme reset at.
 
Knk napayım adam aileme zarar getirecekmiş gibi düşünceler geliyor aklıma sadece troll yapmam psikolojimin bozulmasını hakettiğim anlamına gelmez bence.
Arkadaş haklı kanka.
Madem trollerken eğleniyordun sonuçlarına katlanman gerek.
Ortada bir sorun yok yinede korkuyorsun.
Modeme reset at IP'n değişsin için rahatlar en azından.
 
Arkadaşlar biliyorum trollediğimize bin pişman oldum 14 yaşındayım ve aşırı takınıtılı biriyim üstüne Valorant'ta pingim 2000'e çıktı adam DDoS attı gibi şeyler geliyor aklıma uykum kaçtı lütfen dalga geçmeyin içim huzursuz oluyor aklıma o adam geldikçe.

Huzurla uyu koçum, bu tehditleri biz 99'dan beri duyuyoruz. Türkiye'de online oyunculuk başladığından beri IP'ler bulunur, evler basılır hiç değişmez. Boş laf hepsi.
 

Geri
Yukarı