Bu konuyu keyifli bir muhabbet olsun diye açıyorum. Dün akşam 26 kill alıp takımda sırf kız olduğu için kaybetmem üzerine açtığım konu. Artı olarak şunu da ekleyeyim; Brimstone oynadım ve güzel Q ve Smoke'lar attım. Yani kill dediğime bakmayın oynanış olarak iyi de destek oldum takıma. Gold 1'im, takımda 2 plat var ve diğerleri Gold. Valorant resmi Discord'undan takım arıyordum ve çağırdılar. Girdim aga kızın sesi çıkmıyordu zaten. Eğer duysaydım direkt çıkardım çünkü bir kere daha başıma geldi. Oyuna girdik konuştu ve içimden oyun lose dedim ama bir yere kadar umudum vardı. Ben girdim pat pat vuruyorum bizim takım da güzel ama şu kız vuramıyor abi vuramıyor. Oyun sonu 4/20 idi skoru. Karşı takımın en kötüsü 13 kill. Sağdan peekliyorum adamı vurmak için solumda duruyor ama duvar arkasında. Ya kanka soldan korusana beni. Tak soldan ölüyorum. İyi oynayan kızlara lafım yok tabii ama şu elolarda oynayan kızların sevgilileri boostluyor boostluyor sonra başkasının hakkına giriyor. Ya ben bu oyunu 5V4 oynamak zorunda mıyım? Senin benim oyun zevkimi bozmaya hakkın yok aga. Diyorum ki kankam açılma zaten adamlar geliyor ve adamlar sizin açılmanızı bekliyor. Avlayacaklar sizi ve öyle girecekler. Aga dedikten 2 saniye sonra gidiyor. Kız veya erkek ne olursa olsun. Şu Boost işini bırakın hocam. Kızın hak ettiği demir 1, Gold eloda dolanıyor. 4 vurmuş bir de "gümüşe düşeceğim ya" diyor. E bir zahmet düş... Bunların yüzünden ben de gümüşe düştüm. Tamam 1 maç kazanırım hallederim ne olur yani ama şu maçları zehir etmeyin be. DM girip hazırlanıyorum o kadar sonra lose alınca tüm oyun zevki bitiyor. Bir de herkes kafasına göre oynuyor ya. Bir de plat elo olacaklar. Kız arkalayamıyor bile. 2 şarjör boşaltıyor yine vuramıyor. Sakin ve sabırlı olduğum için bir şey demedim ama başkası yerimde olsa küfrü yağdırmıştı bile takımına. Sizden ricam herkes kendi emeğiyle, kendini geliştire geliştire yükselsin. Sinirlendiğim bir konuyu dile getirdim. Benzer şeyleri yaşayanlar da yazabilir. Tartışalım bunun üzerine. Saygılarımla.
Son düzenleyen: Moderatör: