Hasan atis
Hectopat
Merhaba. Bilgisayarımı uzun bir süre kullanmadığım bir dönemde bu sorunla karşılaşmış ve oyunu silip yükleyerek bu durumdan kurtulmuştum. Şimdi aynı sorunu tekrar yaşıyorum ve Riot destek başta olmak üzere hiçbir çözüme ulaşamadım. Oyuna girdiğimde ana sayfa veya oyun içi fark etmeksizin 1 dakika sonra oyun 5 saniyelik donmalara uğruyor ve bu donmalar 5-6 saniye arayla oluyor.
Bu donma sadece oyunu değil tüm bilgisayarı etkiliyor ve oyundan çıkmadan düzelmiyor. RAM'ların yerini değiştirdim, sürücüleri ve Windows güncelleştirmelerini yaptım, eski sürücüleri yüklemeyi denedim, Windows güvenlik duvarı ile ilgili Riot destek tarafından sunulan çözümler ve bir ton sayamayacağım şey denedik ama çözemedim.
Yardımcı olur musunuz?
Bu donma sadece oyunu değil tüm bilgisayarı etkiliyor ve oyundan çıkmadan düzelmiyor. RAM'ların yerini değiştirdim, sürücüleri ve Windows güncelleştirmelerini yaptım, eski sürücüleri yüklemeyi denedim, Windows güvenlik duvarı ile ilgili Riot destek tarafından sunulan çözümler ve bir ton sayamayacağım şey denedik ama çözemedim.
Yardımcı olur musunuz?