Bunların ikisinide kapamalı mıyımFreeSync veya G-Sync açık mı? Değilse açın. V-Sync'ın input lag yapması son derece normal. Onu kapatın.
İkisi farklı şeyler. AMD için FreeSync, NVIDIA için G-Sync var. Temel mantıkları ekran yenileme hızını FPS ile senkronize ederek yırtılmayı önlemektir. Yani açmayı deneyin.Bunların ikisini de kapamalı mıyım?
İkisi farklı şeyler. AMD için FreeSync, NVIDIA için G-Sync var. Temel mantıkları ekran yenileme hızını FPS ile senkronize ederek yırtılmayı önlemektir. Yani açmayı deneyin.
Hocam konuda V-Sync demişsiniz sadece. Şu anda da ondan bahsetmiyor musunuz? V-Sync'ı kapatıp diğerini açmayı deneyin dedim ben de. FreeSync veya G-Sync açık, V-Sync kapalı olacak yani. Açık olduğu zaman gecikme yapıyordan kastınız V-Sync değil mi?Açık olduğu zaman geçikme yapıyor. Kapatınca yırtılma oynanmaz derecede. Buna çözüm arıyorum.
Pardon hocam brn yanlış anlamışım. Yarın deneyip buraya yazarım sonuçları.Hocam konuda V-Sync demişsiniz sadece. Şu anda da ondan bahsetmiyor musunuz? V-Sync'ı kapatıp diğerini açmayı deneyin dedim ben de. FreeSync veya G-Sync açık, V-Sync kapalı olacak yani. Açık olduğu zaman gecikme yapıyordan kastınız V-Sync değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.