Valorant'ta VP almak mantıklı mı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Bazı yerlerde 1200 VP yerine 1275 VP veriliyor. Eğer paramı denkleştirebilirsem gidip VP almayı, Gece Pazarı'ndan güzel bir silah çıkarsa onu almayı planlıyorum. Sizce bu fikir nasıl?

Oyunlara para yatırmayı mantıklı bulmuyorum ama zam geleceği falan söyleniyordu daha ucuza almış olursun.

Alıyorsun, sıkılıyorsun, daha fazla yatırıyorsun.

Şu an için mantıksız Valorant da VP almak.

Gece pazarında güzel bir skin gelirse alın onun dışında şahsen ben oyunlara para yatırmayı mantıklı bulmuyorum zamanında çok yatırdım ve pişmanım.

3 yıldır elime para geçse bile ailem oyunlara para yatırmama izin vermediği için hevesli bir şekilde bekliyorum. Öyle oyunlara fazla para yatıran birisi değilim, büyük ihtimal olamamda.

Bende VP alıp Holomoku Vandal aldım. Sadece meraktan aldım. Pahalı değil. 200 küsur TL ancak alınmaz. Beni heyecanlandırmadı bile. İkinci maç oyundan çıktım. Birisi bana başka skin attığı zaman onu yere atar normal Vandal ile oynarım. Para yatırmak bana göre gereksiz. Ancak sana göre nasıl onu bilemem. (Oyuna ayda bir girerim.)

7/24 Valorant oynayan bir bağımlıyım. Ve skinimin olmaması canımı çok sıkıyor.

3 yıldır elime para geçse bile ailem oyunlara para yatırmama izin vermediği için hevesli bir şekilde bekliyorum. Öyle oyunlara fazla para yatıran birisi değilim, büyük ihtimal olamamda.

Yatır sıkıl yine yatır yine sıkıl bu şekilde devam ediyor gereksiz.

7/24 Valorant oynayan bir bağımlıyım. Ve skinimin olmaması canımı çok sıkıyor.

Oyun bitmiş sayılır toxic sayısı fazla vb. şeyler ve şu an VP alırsanız hem bir süre sonra sıkılacaksınız ve kitleden dolayı ayrı derecede sıkılacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…