Sistem özelikleriniz nedir?
Intel i7 10. nesil işlemci Windows 10 MX130 4 GB ekran kartı ve 8 GB RAM.
Merhaba, Valorant'ta şu malum güncellemeden beri Windows'a bastığımda oyun donuyor. Eğer maçtaysam PC'yi kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir?
Intel i7 10. nesil işlemci Windows 10 MX130 4 GB ekran kartı ve 8 GB RAM.
Tam olarak anlayamadım ne yaşadığınızı ama Alt+Windows tuşuna bastığınızda eğer oyun esnasında Windows'a bastığınız zaman işlemez aynı işlemi yaparak açabilirsiniz tuşu.Merhaba, Valorant'ta şu malum güncellemeden beri Windows'a bastığımda oyun donuyor. Eğer maçtaysam PC'yi kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir?
Oyunda FPS sınırını kapatıp deneyebilirsiniz olmasa Valorant serverlarında sıkıntı vardır.
Valorant'ı silip yeniden yüklemeyi denedin mi?
Tam olarak anlayamadım ne yaşadığınızı ama alt+Windows tuşuna bastığınızda eğer oyun esnasında Windows'a bastığınız zaman işlemez aynı işlemi yaparak açabilirsiniz tuşu.
Oyun esnasında eğer yanlışlıkla Windows tuşuna basarsa onu masaüstüne atmıyor.Anlattığınız'ı tamamen anlamadım da alt+Windows tuşu ne işe yarıyor?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.