Valorant'tan CS'ye geçilir mi?

Toxic harbiden çok ya 5 levelim oyuncu açısından mm daha iyi.

Ama premium, para da kazanmak önemli geliş geliş bi yere kadar.

Prime varsa çok rastlamazsınız, hile olan kişiler rahatlıkla Overwatch'da yakalanıyor.
Aynen bir de o mevzu var, eğer prime etkin bi hesabınız yoksa cs'yi indirmeyin bile o kadar net söylüyorum çünkü her maç hile, zaten prime olmayınca rank sistemi de aktif olmuyor bi anlamı kalmıyo yani.

DM maçında ortalama bir performansa 90 TL'lik Ak-47 skini düşürdüm dün. İtem düşmesi oynayışınıza göre verilmez. Tamamen şans işi. Eskiden Bravo kasası da düşmüştü bana. Kısacası oyun kendi parasını çıkarıyor arkadaşlar. Yeterki oynayın. Tabii bu her zaman iyi item düşeceği anlamına da gelmiyor.

CS oynama aşkı geldi ama yıllardır girmiyorum girince normal seçkin mi? Yoksa FACEIT mi oynanmalı?
Hocam oynarsanız kolay gelir. Valorant oynayın CS GO ya geçmek daha kolay. FACEIT'te artık troller var bu arada ama hile yok orada. Oynayabilirsiniz.

Hocam bana da prizma kasasının ilk günü 40 lira olduğu dönem 1 haftada 5 tane düştü daha dün USP-s kabuk düşürdüm 32 liralık skin bu arada arkadaş ise P250 kanat atışı düşürdü aynı maçta. Bence kim en iyi şekilde oynadıysa ona göre iyi bir eşya düşmeli yoksa oyunu satın alırken aşağıda (daha iyi eşyalar düşer) açıklamasına herkes kanıyor ama sonuç hüsran bu açıklama bence düzeltilmeli insan bir M4A1-S Hyper Beast veya AWP paw bekler bu açıklamaya göre çünkü bunlar ucuzun lüksü tabii Hyper Beast skininde az aşınmış veya eskimiş olması şartıyla diğerler çok pahalı çünkü.

Operasyon zamanlarında Dragon Lore dahi düşüyordu. Bence o açıklama eskik olabilir ama bir yandan da haklı. Sonuçta Dragon Lore düştüğü videolar da var. Bravo kasası da düşüyor. Bunlar çok değerli itemler.

Eskiden maç atarken, maç sonu bir kişiye Taç stickeri olan kapsül düşmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…