Valorant'ta bir rekabetçi maçında takım arkadaşlarımla oynuyordum. Karşıda bir adam vardı, arkaladığım için pusuyormuş dediğine göre. Çocukla biraz kavga ettik sonra yine pustu, öldürdü ama ben de sesten takım arkadaşımla atışıyordum. Sonra genel sohbete tam o adam öldürdüğü anda küfür yazdım ama isim vermedim. Çocuk üzerine alındı, dava açacağını maç biterken söyledi. Dava edebilir mi?
Olur da dava yersen hakime şunu dersin "ben o adama sövmedim, Sova'ya sövdüm, çünkü yetenekleri şöyle bla bla" (artık hangi ajanla oynuyorsa onun ismini verirsin"
Olur da dava yersen hakime şunu dersin "ben o adama sövmedim, Sova'ya sövdüm, çünkü yetenekleri şöyle bla bla" (artık hangi ajanla oynuyorsa onun ismini verirsin"
Valorant'ta bir rekabetçi maçında takım arkadaşlarımla oynuyordum. Karşıda bir adam vardı, arkaladığım için pusuyormuş dediğine göre. Çocukla biraz kavga ettik sonra yine pustu, öldürdü ama ben de sesten takım arkadaşımla atışıyordum. Sonra genel sohbete tam o adam öldürdüğü anda küfür yazdım ama isim vermedim. Çocuk üzerine alındı, dava açacağını maç biterken söyledi. Dava edebilir mi?
Böyle şeylere inanma. Seni korkutmak için söylenen sözler kimse kimseyi saçma sapan sebeplerden şikayet etmez dava etmez. Korkma bu tarz şeylerden. Yani küfür ettiğin kişi ünlü birisi vs değilse uğraşmazlar senle merak etme. Ünlü olsalar da uğraşmazlar da bazen gıcık tipler olup uğraşabiliyorlar.
Böyle şeylere inanma. Seni korkutmak için söylenen sözler kimse kimseyi saçma sapan sebeplerden şikayet etmez dava etmez. Korkma bu tarz şeylerden. Yani küfür ettiğin kişi ünlü birisi vs değilse uğraşmazlar senle merak etme. Ünlü olsalar da uğraşmazlar da bazen gıcık.
Böyle şeylere inanma. Seni korkutmak için söylenen sözler kimse kimseyi saçma sapan sebeplerden şikayet etmez dava etmez. Korkma bu tarz şeylerden. Yani küfür ettiğin kişi ünlü birisi vs değilse uğraşmazlar senle merak etme. Ünlü olsalar da uğraşmazlar da bazen gıcık tipler
Demir elo oyuncusudu. Seri maçım vardı. 30 kıll aldım, takımda kimse oynamadığı için sınır oldum ve ağzımdan kaçtı. Pişmanım da. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Bunun hukuki süreci olabilir mi? Genel sohbete yazdım ve herhangi bir tazminat durumunda yapacak bir SE'yim yok.