NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 15 Ağustos 2021 #11 DorDori dedi: Valorant'ta hiç mikrofon açmıyorum ki. Evet genellikle hemen kitlediğim için çok yapıyorlar bunu ama küfür etmiyorum. Ve insta pick ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofon açmamanızda rapor için bir sebep taktikal fps oynuyorsunuz, iletişim ve info şart.
DorDori dedi: Valorant'ta hiç mikrofon açmıyorum ki. Evet genellikle hemen kitlediğim için çok yapıyorlar bunu ama küfür etmiyorum. Ve insta pick ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofon açmamanızda rapor için bir sebep taktikal fps oynuyorsunuz, iletişim ve info şart.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 15 Ağustos 2021 #12 NewDAYI dedi: Mikrofon açmamanızda rapor için bir sebep taktikal FPS oynuyorsunuz, iletişim ve info şart. Genişletmek için tıkla... Onun için şikayet edeceklerini sanmam. Benim olduğum maçlarda da hiç kimse mikrofon açmıyor zaten.
NewDAYI dedi: Mikrofon açmamanızda rapor için bir sebep taktikal FPS oynuyorsunuz, iletişim ve info şart. Genişletmek için tıkla... Onun için şikayet edeceklerini sanmam. Benim olduğum maçlarda da hiç kimse mikrofon açmıyor zaten.
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 15 Ağustos 2021 #13 Fian Şampiyonu dedi: Onun için şikayet edeceklerini sanmam. Benim olduğum maçlarda da hiç kimse mikrofon açmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Valla hocam yüksek elo'da raporluyoruz. Ben mikrofon açmayan infosuz oynayanları raporluyorum sürekli.
Fian Şampiyonu dedi: Onun için şikayet edeceklerini sanmam. Benim olduğum maçlarda da hiç kimse mikrofon açmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Valla hocam yüksek elo'da raporluyoruz. Ben mikrofon açmayan infosuz oynayanları raporluyorum sürekli.