Çözüldü Valorant'tayken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Whoseman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir Valorant oynamıyordum, tekrar yüklediğimde bir sorun oldu sanırım. Oyunun ortalarındayken sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Bütün ayarlarım en düşükte olduğu halde yapıyor bunu. İşlemcinin ısınmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarımı açar açmaz girdiğimde de (yani soğuk iken) aynı şeyi yapıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Çözüm
Dostlar çözümü daha basit bir sekilde buldum normalde bilgisayarım oyunu oynatirken 120-130 FPS aldiriyordu sanırım bu yüzden zorlanıyordu oyun içinden FPS'i 60'a sabitledim artık mavi ekran falan vermiyor.
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir Valorant oynamıyordum, tekrar yüklediğimde bir sorun oldu sanırım. Oyunun ortalarındayken sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Bütün ayarlarım en düşükte olduğu halde yapıyor bunu. İşlemcinin ısınmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarımı açar açmaz girdiğimde de (yani soğuk iken) aynı şeyi yapıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Evet, hemen inceleyelim. Birazdan bilgi sunacağım.
Kod:
VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
Arguments:
Arg1: ffff858a5d4a2460, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff8025dc70a40, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg3: ffffffffc0000001, Optional error code (NTSTATUS) of the last failed operation.
Arg4: 0000000000000003, Optional internal context dependent data.

Debugging Details:
------------------

Unable to load image \SystemRoot\System32\DriverStore\FileRepository\u0360470.inf_amd64_35c64671e7fac064\B360357\amdkmdag.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for amdkmdag.sys
*** WARNING: Unable to verify checksum for win32k.sys

Ekran kartın çökmüş ve kendini kurtaramadığı için mavi ekran almışsın. Son zamanlarda bu tür hataları alan birçok kişi var. Sürücü kaynaklı olabilir. Radeon sürücüsünün sürümü ne?

Son düzenleme:
R7 M340 sürücüsü ekran kartı neden çöküyor peki diğer oyunlarda gayet iyi çalışırken sadece Valorant'ta mavi ekrana atıyor çok mu zorluyor ekran kartını acaba teşekkür ederim cevapların için.

R7 M340 sürücüsü ekran kartı neden çöküyor peki diğer oyunlarda gayet iyi çalışırken sadece Valorant'ta mavi ekrana atıyor çok mu zorluyor ekran kartını acaba teşekkür ederim cevapların için.
Oyunu oynarken sıcaklık ve işlemci kullanımı değerlerini inceleyebilirsin. Benim düşüncem sorunun farklı olduğu. Bu hata herhangi bir zamanda da oluşabiliyor. Kullandığın sürücünün sürüm numarasını atarsan daha iyi olur.

Oyunu oynarken sıcaklık ve işlemci kullanımı değerlerini inceleyebilirsin. Benim düşüncem sorunun farklı olduğu. Bu hata herhangi bir zamanda da oluşabiliyor. Kullandığın sürücünün sürüm numarasını atarsan daha iyi olur.

Kusura bakma hiç bilmiyorum da sürüm numarasını nereden bulurum ona göre atayım.

Kusura bakma hiç bilmiyorum da sürüm numarasını nereden bulurum ona göre atayım.
Başlat menüsüne "AMD" yazın. "AMD Radeon Software" çıkacak. Uygulama içerisinde böyle bir kısım olacak. Bu kısım ev sekmesinde yer alıyor.

1625502596321.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı