Valorant'tayken paket kaybı oluyor

Sopihapic_Vpt

Decapat
Yer
Ünye
Valorant oynarken paket kaybı %1 oluyor bu nedenle ışınlanıyorum ve anlık oluyor. Bunun çözümü var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

34. saniyede başlıyor.

Evet bana da oluyor hala bulamadım bulanlar lütfen yazsın. Bende 4. bölümün updatesinde başladı.

Bana da oluyor ve Valorant bilet attım. Fakat Google ve YouTube üzerinde kullanıcıların önerdiği çözüm yöntemlerini sana cevap olarak atıp daha sonra da "İnternet sağlayıcınıza başvurun" diyorlar. Halbu ki sorun kesinlikle benim için Valorant sunucuları. Çünkü başka hiçbir oyun sunucusunda ya da herhangi bir IP adress tracert yaptığım zaman paket kaybı yaşamıyorum. PingPlotter ile sana test yaptırıyorlar. Santral ve asıl sunucuya gidene kadar %0 paket kaybı. Ama asıl sunucuda paket kaybı yaşıyorum Bu tablo ile ben kendi internet sağlayıcıma gitsem bana mantıken sunucu problemi diyecek. Ama Valorant destek ısrarla sağlayıcı ile alakalı diyor.

Benim de mesajlarım geç gidiyor paket kaybı ve pingim olmamasına rağmen dün yaşadım arada yaşıyorum mesaj yazıyorum 2 dakika sonra gidiyor ama herkesin mesajlar erken gidiyor kafayı yemelik.

Bu oyunda CS:GO gibi resmen optimasyon sorunlu. Mesela bir ara Nvidia ekran kartım vardı RTX ayarlarını niteliklerde göster yapmıştım. Daha sonra AMD ekran kartına geçmiştim, ama hala niteliklerde bug vardı. Bir türlü oradan silinmiyordu. Valorant destek bana iki klasör sildirdi ama işe yaramamıştı. Ben de hesabı RTX ekran kartı olan arkadaşa verdim giriş yapıp o ayarları kapatmıştı ve sorun düzelmişti. Böyle saçma bir şey işte. Bu arada attığım ticketları paylaşayım. Hepsi "çözüldü" olarak işaretlendi Valorant destek tarafından Hayır bir de önerdikleri PingPlotter denilen uygulama Windows üzerinde bug yapıyor. Kesinlikle doğru sonuçları vermeyen bir program.

Çözüm bulabildiniz mi

Evet bana da oluyor hala bulamadım bulanlar lütfen yazsın. Bende 4. bölümün updatesinde başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…