İmanlıKedy Centipat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Valoway.lol sitesine sakın Riot hesap bilgilerinizi girmeyin, beleş skin alacağım diye hesaptan olmayın. Denendi onaylandı Ruslar bir saniye bile beklemeden kapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Valoway.lol sitesine sakın Riot hesap bilgilerinizi girmeyin, beleş skin alacağım diye hesaptan olmayın. Denendi onaylandı Ruslar bir saniye bile beklemeden kapıyor.
fearevxn Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 16 Aralık 2024 #2 İmanlıKedy dedi: Valoway. LoL sitesine sakın Riot hesap bilgilerinizi girmeyin, beleş skin alacağım diye hesaptan olmayın. Denendi onaylandı Ruslar bir saniye bile beklemeden kapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten işin içinde Riot varsa bedava diye bir şey söz konusu olamaz . Geçmiş olsun.
İmanlıKedy dedi: Valoway. LoL sitesine sakın Riot hesap bilgilerinizi girmeyin, beleş skin alacağım diye hesaptan olmayın. Denendi onaylandı Ruslar bir saniye bile beklemeden kapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten işin içinde Riot varsa bedava diye bir şey söz konusu olamaz . Geçmiş olsun.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 521 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2024 #3 Riot'u vs. geç çoğu marka/kurum zorunda olmadıkça beleş bir şey vermez.
İmanlıKedy Centipat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #4 fearevxn dedi: Hocam zaten işin içinde Riot varsa bedava diye bir şey söz konusu olamaz . Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum bilinçli olarak denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
fearevxn dedi: Hocam zaten işin içinde Riot varsa bedava diye bir şey söz konusu olamaz . Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum bilinçli olarak denedim.