Vals dansında hoşlandığım kızı reddettim

Hocam tekrar gördüm konuyu da, gerçekten insan aşık olduğu kişiyi neden reddeder, hala anlayabilmiş değilim. Eğer kızla tekrardan iyi bir samimiyet yakalayabilmek istiyorsanız bana göre ilk olarak özgüveninizi arttırmanız gerek, bunun haricinde özür dilemeniz ne kadar doğru bilemem fakat bana biraz absürt geldi. Özür dilemek yerine o sıra seni reddettim ama o anlık gelişen bir şeydi üstüne alınma tarzı bir cümle daha güzel olurdu gibi.

Hocam tekrar gördüm konuyu da, gerçekten insan aşık olduğu kişiyi neden reddeder, hala anlayabilmiş değilim. Eğer kızla tekrardan iyi bir samimiyet yakalayabilmek istiyorsanız bana göre ilk olarak özgüveninizi arttırmanız gerek, bunun haricinde özür dilemeniz ne kadar doğru bilemem fakat bana biraz absürt geldi. Özür dilemek yerine o sıra seni reddettim ama o anlık gelişen bir şeydi üstüne alınma tarzı bir cümle daha güzel olurdu gibi.
Zaten tam olarak özür dilemedim dediğiniz gibi o an gerildiğimden dolayı yapamam diye düşündüm tarzı birşeyler dedim. O zamanlar kız çok ilgimi çekiyordu ama hoşlanıyor muydum emin değildim. Bu konuyu bi süre sonra açtığımdan hoşlandığıma emin olmuştum konuyu açtığımda. Şuan kızla aramız iyi gibi konuşuyoruz. Ngl var biliyor musunuz bilmiyorum anonim şeyler yazabiliyorsunuz eğer o kişi ngl daveti attıysa. Bende ngl yaptım ve biri bana çok yakışıyorsunuz yazdı. Priwimde yeni okuldan o ve bi arkadaşı dışında biri yok o yüzden onlar olabilir diye düşünüyorum. Ayrıyetten bir arkadaşım onla yakıştığımı söyledi nedenini sorduğumda çok kaçamak cevap verdi. O yüzden bi arkadaşımla beraber o arkadaşımın kızla bu konuyu konuştuklarını düşünüyoruz çünkü kızın grubu ve o arkadaşım falan kızdan hoşlanan bi çocuk hakkındada konuşuyorlardı yani kız birşey demiş olabilir. Ve bugün arkadaşımın onay vermesiylede priwimdeki kızın arkadaşına sordum sevgilisi yada flörtü varmı diye o da hiç birşeyi yok dedi yani şuan güzel gibi. Ve evet hocam acilen özgüvenime çare bulmalıyım.

Anlık olarak gelişen bir şey olduğunu varsayarsak belki bir şekilde açıklayabiliriz bu durumu. Hoşlandığın kızı neden reddedersin ki? Gerçekten hoşlandığına emin miydin bari?
Bir arkadaşa yanıt verdim hocam bakabilir siniz.

Bu kadar utangaç olmanızı gerektirecek durum yok. Fırsat gelince değerlendirin, fırsatlarınızı da kendiniz de oluşturmaya çalışın.

@moleza özgüvenine çare bulmak kolay da bu kasıntı olma olayını bırakman lazım. Yani satranç falan oynar gibi iliskiye girilmez. Kız begeniyorsa bile ki bence beğeniyor 10 sn düşünmuyodur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı